Hyppää sisältöön
Dijonin possuTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Dijonin possu

  • Annosmäärä4 annosta
  • Valmistusaika30 - 60 min
  • Kananmunaton
Dijonin possu on maukasta, sinapilla maustettua porsasta. Tarjoile esimerkiksi paprika-cashewpähkinätahnalla maustetun perunasoseen kanssa.
  • Kananmunaton

Ainekset

4 annosta
  • n. 500 g Pirkka porsaan sisäfileetä (maustamaton)
  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 rkl öljyä
  • 1 rkl vehnäjauhoja
  • 3 dl vettä
  • 1/2–1 tl suolaa
  • 1/2 tl mustapippuria
  • 1 tl rakuunaa
  • 1 tl basilikaa
  • 3 rkl Maille Dijon kokojyväsinappia
  • 1 tlk (150 g) crème fraîchea (ranskankerma)

Ravintosisältö

  • Energia
    625 kJ / 149 kcal
  • Rasva
    9,4 g
  • josta tyydyttynyttä
    4 g
  • Hiilihydraatit
    2,9 g
  • josta sokereita
    1,8 g
  • Proteiini
    13 g
  • Suola
    0,7 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

30 - 60 min
  1. Leikkaa filee parin sentin viipaleiksi. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
  2. Ruskista lihaviipaleet öljyssä kahdessa erässä paistokasarissa. Kuullota sipulit. Siirrä lihaviipaleet takaisin kasariin. Ripottele pinnalle vehnäjauhot ja sekoita. Lisää vesi, suola, mustapippuri, yrtit ja sinappi.
  3. Hauduta kastiketta kannen alla 15 minuuttia.
  4. Sekoita joukkoon ranskankerma ja kiehauta. Tarjoa esimerkiksi Pirkka paprika-cashewpähkinätahnalla maustetun perunasoseen kanssa.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 4,1 (84 arviota)

  • Ddd
    7 vuotta sitten
    Juuu