Dijonin possu
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
- Kananmunaton
Dijonin possu on maukasta, sinapilla maustettua porsasta. Tarjoile esimerkiksi paprika-cashewpähkinätahnalla maustetun perunasoseen kanssa.
- Kananmunaton
Ainekset
4 annosta
- n. 500 g Pirkka porsaan sisäfileetä (maustamaton)
- 1 sipuli
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 rkl öljyä
- 1 rkl vehnäjauhoja
- 3 dl vettä
- 1/2–1 tl suolaa
- 1/2 tl mustapippuria
- 1 tl rakuunaa
- 1 tl basilikaa
- 3 rkl Maille Dijon kokojyväsinappia
- 1 tlk (150 g) crème fraîchea (ranskankerma)
Ravintosisältö
- Energia625 kJ / 149 kcal
- Rasva9,4 g
- josta tyydyttynyttä4 g
- Hiilihydraatit2,9 g
- josta sokereita1,8 g
- Proteiini13 g
- Suola0,7 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
30 - 60 min
- Leikkaa filee parin sentin viipaleiksi. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
- Ruskista lihaviipaleet öljyssä kahdessa erässä paistokasarissa. Kuullota sipulit. Siirrä lihaviipaleet takaisin kasariin. Ripottele pinnalle vehnäjauhot ja sekoita. Lisää vesi, suola, mustapippuri, yrtit ja sinappi.
- Hauduta kastiketta kannen alla 15 minuuttia.
- Sekoita joukkoon ranskankerma ja kiehauta. Tarjoa esimerkiksi Pirkka paprika-cashewpähkinätahnalla maustetun perunasoseen kanssa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Plussa-etu −20 %Plussa-kortillaEtuhinta 3,00/2 kpl7,50/kgIlman Plussa-korttia 1,89/kpl (9,45/kg)
- Pysyvästi edullinen
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min3,0(33 arviota)
- 30 - 60 min4,2(59 arviota)
- 30 - 60 min
- 30 - 60 min4,0(2 arviota)
- yli 60 min4,6(36 arviota)
- 30 - 60 min3,9(63 arviota)
- 30 - 60 min4,9(8 arviota)
- 30 - 60 min3,3(4 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,1 (84 arviota)
- Ddd7 vuotta sittenJuuu