• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Dijonin possu

Dijonin possu
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 282 kcal / annos (220g)

Ainekset

4 annosta
    • n. 500gPirkka porsaan sisäfileetä (maustamaton)
    • 1sipuli
    • 2valkosipulinkynttä
    • 1rklöljyä
    • 1rklvehnäjauhoja
    • 3dlvettä
    • 1/2-1tlsuolaa
    • 1/2tlmustapippuria
    • 1tlrakuunaa
    • 1tlbasilikaa
    • 3rklDijon-kokojyväsinappia
    • 1tlk(150 g)crème fraîchea (ranskankerma)

Valmistus

30 - 60 min
  1. Leikkaa filee parin sentin viipaleiksi. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
  2. Ruskista lihaviipaleet öljyssä kahdessa erässä paistokasarissa. Kuullota sipulit. Siirrä lihaviipaleet takaisin kasariin. Ripottele pinnalle vehnäjauhot ja sekoita. Lisää vesi, suola, mustapippuri, yrtit ja sinappi.
  3. Hauduta kastiketta kannen alla 15 minuuttia.
  4. Sekoita joukkoon ranskankerma ja kiehauta. Tarjoa esimerkiksi Pirkka paprika-cashewpähkinätahnalla maustetun perunasoseen kanssa.

Ravintosisältö perannos 220g100 g

  • 282 kcal1 180 kJ
  • Proteiinia29 g
  • Hiilihydraatteja8 g
  • Rasvaa15 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille18