• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
Dijonin possuTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Dijonin possu

Dijonin possu on maukasta, sinapilla maustettua porsasta. Tarjoile esimerkiksi paprika-cashewpähkinätahnalla maustetun perunasoseen kanssa.

  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 282 kcal / annos (220g)

Ainekset

4 annosta
    • n. 500gPirkka porsaan sisäfileetä (maustamaton)
    • 1sipuli
    • 2valkosipulinkynttä
    • 1rklöljyä
    • 1rklvehnäjauhoja
    • 3dlvettä
    • 1/2-1tlsuolaa
    • 1/2tlmustapippuria
    • 1tlrakuunaa
    • 1tlbasilikaa
    • 3rklMaille Dijon kokojyväsinappia
    • 1tlk(150 g)crème fraîchea (ranskankerma)

Valmistus

30 - 60 min
  1. Leikkaa filee parin sentin viipaleiksi. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
  2. Ruskista lihaviipaleet öljyssä kahdessa erässä paistokasarissa. Kuullota sipulit. Siirrä lihaviipaleet takaisin kasariin. Ripottele pinnalle vehnäjauhot ja sekoita. Lisää vesi, suola, mustapippuri, yrtit ja sinappi.
  3. Hauduta kastiketta kannen alla 15 minuuttia.
  4. Sekoita joukkoon ranskankerma ja kiehauta. Tarjoa esimerkiksi Pirkka paprika-cashewpähkinätahnalla maustetun perunasoseen kanssa.

Kategoriat

  • Pääraaka-aineet

Ravintosisältö perannos 220g100 g

  • 282 kcal1 180 kJ
  • Proteiinia29 g
  • Hiilihydraatteja8 g
  • Rasvaa15 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 48 arvostelua