Dijonin possu
Dijonin possu on maukasta, sinapilla maustettua porsasta. Tarjoile esimerkiksi paprika-cashewpähkinätahnalla maustetun perunasoseen kanssa.
4 annosta30 - 60 min282 kcal / annos (220g)
Ainekset
4 annosta
- n. 500gPirkka porsaan sisäfileetä (maustamaton)
- 1sipuli
- 2valkosipulinkynttä
- 1rklöljyä
- 1rklvehnäjauhoja
- 3dlvettä
- 1/2-1tlsuolaa
- 1/2tlmustapippuria
- 1tlrakuunaa
- 1tlbasilikaa
- 3rklMaille Dijon kokojyväsinappia
- 1tlk(150 g)crème fraîchea (ranskankerma)
Valmistus
30 - 60 min- Leikkaa filee parin sentin viipaleiksi. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
- Ruskista lihaviipaleet öljyssä kahdessa erässä paistokasarissa. Kuullota sipulit. Siirrä lihaviipaleet takaisin kasariin. Ripottele pinnalle vehnäjauhot ja sekoita. Lisää vesi, suola, mustapippuri, yrtit ja sinappi.
- Hauduta kastiketta kannen alla 15 minuuttia.
- Sekoita joukkoon ranskankerma ja kiehauta. Tarjoa esimerkiksi Pirkka paprika-cashewpähkinätahnalla maustetun perunasoseen kanssa.
Kategoriat
Pääraaka-aineet Teemat Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per annos 220g100 g
- 282 kcal1 180 kJ
- Proteiinia 29 g
- Hiilihydraatteja8 g
- Rasvaa15 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi
Juuu