• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Porsaan sisäfilee

Porsaan sisäfilee
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 124 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta
    • 1pkt(n. 500 g)Pirkka porsaan sisäfileetä, marinoimatonta
    • 1tlsuolaa
    • 1/2tlmustapippuria

Valmistus

30 - 60 min
  1. Ota porsaan sisäfilee jääkaapista huoneenlämpöön noin tunti ennen kypsentämistä.
  2. Pane filee uunivuokaan ja mausta suolalla sekä pippurilla. Kypsennä 200 asteessa noin 30 minuuttia, kunnes fileen sisälämpötila on noin 70 astetta.
  3. Anna fileen levätä folioon käärittynä hetken aikaa ennen viipalointia.

Tiesitkö että...

Vinkki! Porsaan sisäfileen voi kypsentää myös viipaloituna pannussa paistaen.

Kategoriat

  • Pääraaka-aineet

Ravintosisältö per 100 g

  • 124 kcal517 kJ
  • Proteiinia20,8 g
  • Hiilihydraatteja0 g
  • Rasvaa4,05 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 54 arvostelua
  • Juha16.3.2017

    Paistolämpötila oli reseptissä ihan oikein, lihan sisälämpötila kun ruoka on valmista oli varmasti se tarkoittamasi 77 astetta. Kyllä se yli 70 asteiseksi lämmitettynäkin maistuu ja pöpöt on jo kuolleet.

  • Emma2.3.2017

    Lämpötila on väärä, oikea paistolämpötila on lähempänä 80 astetta, ideaalisti 77.