Porsaan sisäfileeTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Porsaan sisäfilee

  • Annosmäärä4 annosta
  • Valmistusaika30 - 60 min
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Maidoton
  • Kananmunaton
Helppo porsaan sisäfilee valmistuu uunissa 200 asteessa puolessa tunnissa. Tarjoile esimerkiksi uunivihannesten tai raikkaan salaatin kera.
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Maidoton
  • Kananmunaton

Ainekset

4 annosta
1 pkt (n. 500 g)
 
Pirkka porsaan sisäfileetä, marinoimatonta
tai
1 tl
 
suolaa
tai
1/2 tl
 
mustapippuria
tai

Ravintosisältö

Energia
518 kJ / 124 kcal
Rasva
4,4 g
josta tyydyttynyttä
1,6 g
Hiilihydraatit
0,1 g
josta sokereita
0 g
Proteiini
20,7 g
Suola
1,5 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

30 - 60 min

Ota porsaan sisäfilee jääkaapista huoneenlämpöön noin tunti ennen kypsentämistä.

Pane filee uunivuokaan ja mausta suolalla sekä pippurilla. Kypsennä 200 asteessa noin 30 minuuttia, kunnes fileen sisälämpötila on noin 70 astetta.

Anna fileen levätä folioon käärittynä hetken aikaa ennen viipalointia.

Vinkki! Porsaan sisäfileen voi kypsentää myös viipaloituna pannussa paistaen.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
  • Pirkka suomalainen porsaan sisäfilee n. 550 g
    Hinta n. 7,10/kpl
    12,90/kg
  • Pirkka jodioitu ruokasuola 1kg
    Hinta 1,19/kpl
    1,19/kg
  • Pirkka mustapippuri kokonainen 75g
    Hinta 1,99/kpl
    26,53/kg
  • Snellman Maatiaispossun sisäfilee n. 600 g
    Hinta n. 8,85/kpl
    14,75/kg
  • Jozo jodioitu hienosuola 125g
    Hinta 0,99/kpl
    7,92/kg
  • Jozo jodioitu hienosuola 600g
    Hinta 1,75/kpl
    2,92/kg
  • Pirkka mustapippuri 21g kokonainen
    Hinta 0,85/kpl
    40,48/kg
  • Meira Mustapippuri 60g kokonainen
    Hinta 2,45/kpl
    40,83/kg
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 3,6 (149 arviota)

  • Kokkiko
    1 vuosi sitten
    Paistokorkeus puuttuu ihmeen usein resepteistä.
  • Sirkka
    5 vuotta sitten
    Lämpötila uunista otettaessa täysin oikea. Lämpötila nousee vielä foliossa :)
  • Juha
    6 vuotta sitten
    Paistolämpötila oli reseptissä ihan oikein, lihan sisälämpötila kun ruoka on valmista oli varmasti se tarkoittamasi 77 astetta. Kyllä se yli 70 asteiseksi lämmitettynäkin maistuu ja pöpöt on jo kuolleet.
  • Emma
    6 vuotta sitten
    Lämpötila on väärä, oikea paistolämpötila on lähempänä 80 astetta, ideaalisti 77.