Porsaan sisäfileeTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Porsaan sisäfilee

Helppo porsaan sisäfilee valmistuu uunissa 200 asteessa puolessa tunnissa. Tarjoile esimerkiksi uunivihannesten tai raikkaan salaatin kera.

  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 124 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta
    • 1pkt(n. 500 g)Pirkka porsaan sisäfileetä, marinoimatonta
    • 1tlsuolaa
    • 1/2tlmustapippuria

Valmistus

30 - 60 min
  1. Ota porsaan sisäfilee jääkaapista huoneenlämpöön noin tunti ennen kypsentämistä.
  2. Pane filee uunivuokaan ja mausta suolalla sekä pippurilla. Kypsennä 200 asteessa noin 30 minuuttia, kunnes fileen sisälämpötila on noin 70 astetta.
  3. Anna fileen levätä folioon käärittynä hetken aikaa ennen viipalointia.

Tiesitkö että...

Vinkki! Porsaan sisäfileen voi kypsentää myös viipaloituna pannussa paistaen.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 124 kcal517 kJ
  • Proteiinia 20,8 g
  • Hiilihydraatteja0 g
  • Rasvaa4,05 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla

Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Iso Omena
Vaihda
  • Ei tuotekuvaa tuotteelle Pirkka jodioitu ruokasuola 1kg
    Pirkka jodioitu ruokasuola 1kg
    0,60/kpl
  • Ei tuotekuvaa tuotteelle Pirkka Parhaat Himalajan suola 500g hieno
    Pirkka Parhaat Himalajan suola 500g hieno
    2,29/kpl4,58/kg
  • Ei tuotekuvaa tuotteelle Meira ruokasuola 1kg jodioitu
    Meira ruokasuola 1kg jodioitu
    0,95/kpl
  • Ei tuotekuvaa tuotteelle Pirkka mustapippuri kokonainen 75g
    Pirkka mustapippuri kokonainen 75g
    1,95/kpl26,00/kg
  • Ei tuotekuvaa tuotteelle Pirkka mustapippuri kokonainen 21g
    Pirkka mustapippuri kokonainen 21g
    0,59/kpl28,10/kg
  • Ei tuotekuvaa tuotteelle Meira mustapippuri kokonainen 27g pussi mauste
    Meira mustapippuri kokonainen 27g pussi mauste
    0,95/kpl35,19/kg
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Kommentoi

Arvosana reseptille 91 arvostelua
  • Teemu9.11.2019

    Sisälämpötila 60-63. Itse teen aina 63 asteeseen. Hirveää syödä tuommosta yli 70 asteen sisälämpötilan saavuttanutta lihaa. Sehän on pilalla. Possun sisäfilee on vielä sen muotoinen, että jos paksuin kohta on 70-75 astetta, niin paljonkohan mahtaa olla ohuin kohta lihasta. Kuivaa roskapönttötavaraa.

  • Absurdi allu6.4.2019

    Yhtämonta kokkia ku tekijöitä👁😂

  • Rillaava lihamestari14.8.2018

    Kokeilkaapa jättää lihan sisälämpötila 63-65 asteeseen, eli noin 60 asteessa lepäämään. Aivan turhaa vetää lämmöt noin pitkälle kuin ohjeessa. Esimerkiksi Euroopassa suositus sisukalle 63 astetta. Suomessa trikiinien takia 70, vaikka kaikki on trikiinitestattua ja viimeisin tapaus 70-luvulta ja karhunlihasta.

  • Sirkka4.5.2018

    Lämpötila uunista otettaessa täysin oikea. Lämpötila nousee vielä foliossa :)

  • Juha16.3.2017

    Paistolämpötila oli reseptissä ihan oikein, lihan sisälämpötila kun ruoka on valmista oli varmasti se tarkoittamasi 77 astetta. Kyllä se yli 70 asteiseksi lämmitettynäkin maistuu ja pöpöt on jo kuolleet.

  • Emma2.3.2017

    Lämpötila on väärä, oikea paistolämpötila on lähempänä 80 astetta, ideaalisti 77.