• Erityisruokavaliot

Possun uunifilee

Possun uunifilee
Reseptin teki kumppani
  • 8-10 annosta
  • yli 60 min

Ainekset

8-10 annosta
    • 1kpl(n. 1 kg)maustettu porsaan uunifilee
    • 1kplomena
    • tai
    • 1dlkuivattuja omenalohkoja
    • salvian lehtiä
    • 1dlvettä
    • 1kpl(pieni)porkkana
    • 1/2tlrouhittua mustapippuria

Valmistus

yli 60 min
  1. Ota possun uunifilee huoneenlämpöön tunti ennen paistoa. Leikkaa pintaan viillot ja työnnä viiltoihin omenalohkot ja salvianlehtiä.
  2. Siirrä filee pieneen vuokaan, valuta vesi vuokaan ja ripottele suikaleiksi leikattu porkkana ja mustapippuri veteen.
  3. Paista uunissa 150 asteessa kunnes lihalämpömittari näyttää 70-72 astetta. Peitä vuoka alumiinifoliolla uunista ottamisen jälkeen ja anna lihan vetäytyä 15 minuuttia ennen leikkaamista.
  4. Nauti perunamuusin ja salaatin kanssa. Vinkki! Ohueksi viipaloitu unifilee maistuu myös leivän päällä.

Kommentoi

Arvosana reseptille