Karitsasaltimbocca
Karitsasaltimboccassa salvian aromi, kinkun suolaisuus ja karitsan mureus vievät kielen mennessään. Resepti: Alex Nurmi
- 4 annosta
- yli 60 min
Ainekset
4 annosta
- 4karitsan ulkofileetä
- suolaa
- mustapippuria
- 8oksaa tuoretta salviaa
- 6siivua Pirkka Parhaat parmankinkkua
Valmistus
yli 60 min- Mausta huoneenlämpöiset ulkofileet suolalla ja pippurilla. Asettele salvian lehtiä fileiden pinnalle.
- Nosta lihat vastakkain, kääri kinkunsiivut ympärille ja paista nopeasti kaunis väri pintaan paistinpannulla.
- Aseta paistomittari fileen keskiosaan, nosta uunivuokaan ja kypsennä uunissa 120 asteessa, kunnes sisälämpötila on 53-54 astetta.
- Nosta liha pois uunivuoasta ja anna vetäytyä hetki. Huolehdi, ettei sisälämpötila nouse vetäytymisen aikana yli 56 asteen.
- Leikkaa lämpimät fileet annospaloiksi ja tarjoile lisäkkeiden kanssa.
Tiesitkö että...
Vinkki! Salviaan ja parmankinkkuun voi kääriä myös kanaa, kalaa ja possuakin, joten käytä luovuutta kun kokkailet tätä pääruokaaKategoriat
Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi