• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
Huli huli -kanaTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Huli huli -kana

Havaijilaisen Huli huli -kanan makean suolainen marinadi mureuttaa broilerin. Grillaa lisäkkeeksi varhaiskaalia ja tuoretta ananasta. Noin 2,40€/annos.

  • 4 annosta
  • yli 60 min

Ainekset

4 annosta
    • 1rs(400 g)Kariniemen kanalassa kuoriutunut kananpojan ohuita fileepihvejä

Marinadi

    • 1/2rkltuoretta inkivääriä raastettuna
    • 1valkosipulinkynsi hienonnettuna
    • 1/4dlketsuppia
    • 1/2dlananasmehua
    • 1/2rklruokosokeria
    • n. 1/2tlsuolaa
    • ripauschilijauhetta

Lisäksi

Lisäksi

    • 2(50 g)kevätsipulinvartta hienonnettuna

Valmistus

yli 60 min
  1. Mittaa marinadin ainekset kattilaan ja keitä noin 5 minuuttia. Jäähdytä marinadi. Sekoita broilerit marinadin joukkoon ja anna tekeytyä jääkaapissa vähintään pari tuntia ennen grillausta.
  2. Nosta broilerit huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen valmistamista.
  3. Leikkaa puolikas kaali neljäksi lohkoksi. Kuori ananas ja leikkaa se ohuiksi lohkoiksi. Poista lohkoista halutessasi kova keskiosa.
  4. Sekoita öljyyn chilimausteseos. Voitele kaalinlohkot ja ananaslohkot kevyesti öljyllä ja grillaa välillä käännellen, kunnes kaalit ja ananakset vähän pehmenevät ja saavat kauniin paistovärin. Asettele grillatut kaalit ja ananakset tarjoiluvadille ja ripottele päälle hienonnettua kevätsipulia.
  5. Valuta ylimääräinen marinadi pois broilereista ja grillaa kypsiksi. Tarjoa huli huli -kana grillatun kaalin ja ananaksen kanssa.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 5/2018. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 31 arvostelua