Tortellinipannu
- Annosmäärä2–3 annosta
- Valmistusaikaalle 30 min
- Kasvis (lakto-ovo)
Näppärä tortellinivuoka on oikea arjen pikaruoka! Kermaiset tortelliinit saavat lisämakua herkkusienistä. Koko ruoka valmistuu helpsti yhden pannun taktiikalla.
- Kasvis (lakto-ovo)
Ainekset
2–3 annosta
1/2–1 rs (à 200 g) | tai |
2 | valkosipulinkynttä tai |
1–2 rkl | oliiviöljyä tai |
1 tlk (2 dl) | tai |
1 dl | vettä tai |
1/2–1 ps (à 65 g) | tai |
1 rs (250 g) | tai |
1 dl (30 g) 1 dl (30 g) | tai tai |
1 rkl | sitruunanmehua tai |
1/2 tl | suolaa tai |
1/4 tl | mustapippuria tai |
Lisäksi | |
---|---|
tai tai |
Ravintosisältö
Energia | 737 kJ / 177 kcal |
Rasva | 9,3 g |
josta tyydyttynyttä | 4,4 g |
Hiilihydraatit | 16,6 g |
josta sokereita | 8,8 g |
Proteiini | 6,3 g |
Suola | 1,1 g |
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
alle 30 min
Puhdista ja viipaloi herkkusienet. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
Kuumenna öljy paistinpannussa, lisää sienet ja paista ne kauniin ruskeiksi. Lisää lopuksi myös valkosipuli ja paista vielä hetki.
Alenna lämpöä ja kaada pannulle ruokakerma. Huuhtele tölkki vedellä ja lisää pannulle myös vesi, pinaatti ja tortellonit. Sekoita, ja anna hautua kannen alla noin 5 minuuttia.
Mausta kastike parmesaaniraasteella, sitruunanmehulla, suolalla ja pippurilla. Viimeistele annokset parmesaaniraasteella.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta