Punajuuri-jauhelihapasta
Punajuuresta, sinihomejuustosta ja jauhelihasta valmistat nopean ja maistuvan pastakastikkeen.
4 annostaalle 30 min
Ainekset
4 annosta
- 2rklpinjansiemeniä koristeluun
- 1prk(700 g/470g)Pirkka kokonaisia punajuuria mausteliemessä
- 1dlvettä
- 400gnauta-sikajauhelihaa
- n. 1rklöljyä
- 1/2tlsuolaa
- 1/2tlmustapippuria
Valmistus
alle 30 min- Keitä ja valuta pasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää pastan joukkoon tilkka öljyä.
- Paahda pinjansiemenet kauniin kullanruskeiksi kuivalla pannulla ja jätä sivuun.
- Valuta punajuuret. Soseuta ne sauvasekoittimella tai monitoimikoneen kulhossa veden kanssa.
- Paista jauheliha kypsäksi ja kauniin ruskeaksi öljyssä. Lisää punajuurisose, puolet sinihomejuustosta, suola ja mustapippuri. Hauduta muutama minuutti.
- Sekoita kastike pastan sekaan. Viimeistele annokset lopulla murennetulla sinihomejuustolla ja paahdetuilla pinjansiemenillä. Tarjoa heti.
Katso video
Kategoriat
Teemat Ruokalajit Pääraaka-aineet Sesongit
Kommentoi