• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Jauheliha-borssilaatikko

Jauheliha-borssilaatikko
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • yli 60 min
  • 215 kcal / annos (275g)

Ainekset

6 annosta

Valmistus

yli 60 min
  1. Suikaloi kaali, punajuuret ja sipuli.
  2. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan. Lisää joukkoon sipulit ja riisi. Anna niiden kuullottua. Mausta meiramilla, suolalla, pippurilla ja siirapilla.
  3. Lisää joukkoon kaali ja vesi. Hauduta kannen alla noin 10 minuuttia, kunnes kaali on hieman pehmennyt. Lisää punajuuret ja sekoita.
  4. Kaada seos uunivuokaan. Lisää vuokaan lopuksi ruokakerma. Kypsennä 200 asteessa noin 50 minuuttia. Peitä vuoka tarvittaessa kannella tai foliolla, ettei pinta tummu liikaa. Tarjoa puolukkasurvoksen tai -hillon kanssa.

Tiesitkö että...

Vinkki! Voit valmistaa laatikon myös naudan jauhelihasta tai sika-nautajauhelihasta.

Ravintosisältö perannos 275g100 g

  • 215 kcal900 kJ
  • Proteiinia17 g
  • Hiilihydraatteja18 g
  • Rasvaa8 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille4