Punajuuri-puolukkahillo
Punajuuri höystää puolukkahillon mukavan makeaksi. Inkivääri antaa potkua punaiselle hillolle. Noin 1,00€/annos.
- 5 dl
- 30 - 60 min
Ainekset
5 dl
- 700gpunajuuria
- n. 4dlvettä
- 500gpuolukoita
- 500ghillosokeria
- 2rklinkivääriä raastettuna
Valmistus
30 - 60 min- Kuori ja paloittele punajuuret pieniksi kuutioiksi. Keitä punajuurikuutioita vedessä noin 20 minuuttia.
- Kaada punajuurten keitinvesi talteen ja soseuta punajuuret.
- Lisää kattilaan puolukat, hillosokeri ja inkivääriraaste. Kaada joukkoon 1 1/2 dl keitinvettä. Keitä hilloa vielä 15 minuuttia välillä sekoitellen.
- Kaada hillo puhtaisiin, kuumennettuihin lasipurkkeihin ja sulje kannet tiiviisti. Säilytä hillo viileässä.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 7/2017. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Sesongit Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi
Sipulipuolukkahillo on hyvää!! Tehdään kuten tavallinen puolukkahillo. Sipulin määrän voi määrittää maun mukaan itse.
Tuota punajuuri-puolukkahilloa pitää kyllä kokeilla.