Punajuuri-puolukkahilloTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Punajuuri-puolukkahillo

Punajuuri höystää puolukkahillon mukavan makeaksi. Inkivääri antaa potkua punaiselle hillolle. Noin 1,00€/annos.

  • 5 dl
  • 30 - 60 min

Ainekset

5 dl
    • 700gpunajuuria
    • n. 4dlvettä
    • 500gpuolukoita
    • 500ghillosokeria
    • 2rklinkivääriä raastettuna

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kuori ja paloittele punajuuret pieniksi kuutioiksi. Keitä punajuurikuutioita vedessä noin 20 minuuttia.
  2. Kaada punajuurten keitinvesi talteen ja soseuta punajuuret.
  3. Lisää kattilaan puolukat, hillosokeri ja inkivääriraaste. Kaada joukkoon 1 1/2 dl keitinvettä. Keitä hilloa vielä 15 minuuttia välillä sekoitellen.
  4. Kaada hillo puhtaisiin, kuumennettuihin lasipurkkeihin ja sulje kannet tiiviisti. Säilytä hillo viileässä.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 7/2017. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla

Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Iso Omena
Vaihda
  • Dansukker Hillosokeri 1kg
    Dansukker Hillosokeri 1kg
    1,69/kpl
  • Inkivääri
    Inkivääri
    0,82/kpl5,49/kg
  • Inkivääri luomu
    Inkivääri luomu
    9,95/kg
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Kommentoi

Arvosana reseptille 5 arvostelua