Puolukkahillo
- Annosmäärä1 annos
- Valmistusaikayli 60 min
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Vegaaninen
- Kasvis (lakto-ovo)
- Maidoton
- Kananmunaton
Raikas ja hieman kirpeä puolukkahillo on helppo valmistaa. Kauniin punainen hillo maistuu monien ruokien lisukkeena.
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Vegaaninen
- Kasvis (lakto-ovo)
- Maidoton
- Kananmunaton
Ravintosisältö
Energia | 694 kJ / 164 kcal |
Rasva | 0,4 g |
josta tyydyttynyttä | 0 g |
Hiilihydraatit | 37,7 g |
josta sokereita | 37,2 g |
Proteiini | 0,3 g |
Suola | 0 g |
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
yli 60 min
Kuumenna vesi ja peratut marjat kattilassa.
Lisää sokeri höyryävään seokseen. Kuumenna seos kiehuvaksi ja keitä hiljalleen 15 minuuttia välillä sekoittaen. Kuori vaahto.
Anna hillon jäähtyä noin 30 minuuttia. Sekoita hilloa pari kertaa jäähtymisen aikana.
Kaada puolukkahillo puhtaisiin, kuumennettuihin lasipurkkeihin ja sulje kannet tiiviisti. Säilytä hillo viileässä. Hilloa tulee ohjeella 5–6 dl.
Huom! Voit valmistaa puolukkahillon myös pakastepuolukoista.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min3,7(15 arviota)
- yli 60 min3,7(45 arviota)
- alle 30 min3,9(41 arviota)
- yli 60 min4,2(83 arviota)
- yli 60 min3,9(125 arviota)
- yli 60 min4,0(213 arviota)
- yli 60 min3,9(159 arviota)
- 30 - 60 min3,9(44 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,9 (223 arviota)
- Upi5 kuukautta sittenOlen aina lisännyt omatekoiseen puolukkahilloon yhden kaupan valmishillon, sain aikoinaan kokilta tiedon, säilöntäaine samassa
- Irskuli10 kuukautta sittenPuolukkahillon ohje oli ihan hyvä ja helppokin👍
- L.A.1 vuosi sittenMainio hillo syntyy reseptillä. Tein vadelma/puolukkasuhteella 40/60 tuplasatsin. Älkää keittäkö marjoja liikaa! (10 minuuttia riittää vatulle.)
- Hillon. Oystävä1 vuosi sittenHyvät. On. Reseptit
- K-Kuluttajapalvelu2 vuotta sittenImmuli, hillo säilyy puhtaissa ja tiiviisti suljetuissa lasipurkeissa vähintään useamman kuukauden ajan. Huomioithan kuitenkin, että hilloa kannattaa ottaa purkista vain puhtaalla lusikalla.
- immuli2 vuotta sittenkuinka kauan tämä säilyy?
- LIISA6 vuotta sittenhyvää tuli