Puolukkahillo
- Valmistusaikayli 60 min
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Vegaaninen
- Kasvis (lakto-ovo)
- Maidoton
- Kananmunaton
Säilö syksyn maut talteen valmistamalla perinteistä puolukkahilloa. Puolukkahillo maistuu monenlaisten ruokien kanssa.
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Vegaaninen
- Kasvis (lakto-ovo)
- Maidoton
- Kananmunaton
Ainekset
1 l (n. 500 g) | puolukoita tai |
1/4 dl | vettä tai |
250 g (3 dl) | tai |
Valmistus
yli 60 min
Kuumenna vesi ja peratut marjat kattilassa. Lisää sokeri höyryävään seokseen. Kuumenna seos kiehuvaksi ja keitä hiljalleen 15 minuuttia välillä sekoittaen. Kuori vaahto.
Anna hillon jäähtyä noin 30 minuuttia. Sekoita hilloa pari kertaa jäähtymisen aikana.
Kaada puolukkahillo puhtaisiin, kuumennettuihin lasipurkkeihin ja sulje kannet tiiviisti. Säilytä hillo viileässä. Hilloa tulee ohjeella 5–6 dl.
Huom! Voit valmistaa puolukkahillon myös pakastepuolukoista.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min3,6(14 arviota)
- alle 30 min3,8(37 arviota)
- yli 60 min3,9(104 arviota)
- yli 60 min4,1(80 arviota)
- 30 - 60 min3,9(34 arviota)
- yli 60 min3,9(184 arviota)
- 30 - 60 min3,8(89 arviota)
- 30 - 60 min4,3(50 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,9 (188 arviota)
- L.A.5 päivää sittenMainio hillo syntyy reseptillä. Tein vadelma/puolukkasuhteella 40/60 tuplasatsin. Älkää keittäkö marjoja liikaa! (10 minuuttia riittää vatulle.)
- Hillon. Oystävä17 päivää sittenHyvät. On. Reseptit
- K-Kuluttajapalvelu10 kuukautta sittenImmuli, hillo säilyy puhtaissa ja tiiviisti suljetuissa lasipurkeissa vähintään useamman kuukauden ajan. Huomioithan kuitenkin, että hilloa kannattaa ottaa purkista vain puhtaalla lusikalla.
- immuli10 kuukautta sittenkuinka kauan tämä säilyy?
- LIISA5 vuotta sittenhyvää tuli