Puolukkahillo palasokerista
- Annosmäärä1 kpl
- Valmistusaikayli 60 min
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Vegaaninen
- Kasvis (lakto-ovo)
- Maidoton
- Kananmunaton
Pulmupuolukka eli puolukkahillo palasokerista on rakenteeltaan ja maultaan jotain survoksen ja hillon väliltä. Puolukoiden aromi korostuu, eivätkä ne ole liian makeita.
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Vegaaninen
- Kasvis (lakto-ovo)
- Maidoton
- Kananmunaton
Ainekset
1 kpl
7–8 l | puolukoita tai |
1 pkt (750 g) | Pulmu palasokeria tai |
Ravintosisältö
Energia | 456 kJ / 109 kcal |
Rasva | 0,6 g |
josta tyydyttynyttä | 0 g |
Hiilihydraatit | 22,7 g |
josta sokereita | 22,1 g |
Proteiini | 0,5 g |
Suola | 0 g |
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
yli 60 min
Kaada puhdistetut puolukat isompaan astiaan (esim. 10 l kattila), jossa mahdut hyvin sekoittamaan puolukoita.
Survo puolukoita hieman puisella perunasurvimella, jotta puolukoista alkaa hieman irrota nestettä. Tarkoitus ei ole siis soseuttaa puolukoita, vaan saada vain hieman nestettä irtoamaan. Lisää sokeripalat ja pyöräytä seosta survimella muutamia kertoja.
Jätä kattila huoneenlämpöön ja pyöräyttele puolukoita survimella 1–2 kertaa tunnissa noin 8 tunnin ajan.
Valmiissa pulmupuolukoissa on upea väri, osa puolukoista on kokonaisia, eikä siinä ole vetistä irtonestettä.
Säilö puolukat puhtaisiin pakastusrasioihin tai lasipurkkeihin. Pakasta puolukat tai säilytä ne jääkaapissa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Voisit pitää myös näistä
- yli 60 min3,9(222 arviota)
- 30 - 60 min3,7(15 arviota)
- alle 30 min3,9(41 arviota)
- 30 - 60 min4,2(58 arviota)
- yli 60 min3,9(124 arviota)
- yli 60 min4,2(83 arviota)
- yli 60 min3,8(133 arviota)
- yli 60 min4,6(59 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,0 (213 arviota)
- Tinderidaa1 kuukausi sittenTodella helppo tapa tehdä maistuvaa hilloa jossa ovat vitamiinit tallessa.
- Ansku1 kuukausi sittenPulmupuolukka on parasta pakastettuna. Sokeri käynnistää happanemisen, siksi jääkaapissa pulmupuolukka ei säily hyvänä kauan.
- Huomio3 kuukautta sittenRavintoarvoissa on jotakin vialla.
- K-Kuluttajapalvelu3 kuukautta sittenHuomio, kiitos huomiostasi! Ravintoarvot on nyt korjattu.
- K-Kuluttajapalvelu4 vuotta sittenMarjastajamummo, reseptin toimivuus on testattu ohjeessa mainituilla raaka-aineilla. Pulmu palasokerin valmistajan mukaan kyseinen sokeri liukenee nesteeseen hieman nopeammin kuin Sirkku palasokeri. Voit toki halutessasi korvata Pulmu palasokerin Sirkulla.
- K-Kuluttajapalvelu4 vuotta sittenMarjastaja, valitettavasti tuotteen säilyvyyttä on testattu vain jääkaapissa ja pakastimessa.
- Ritu4 vuotta sittenParasta
- K-Kuluttajapalvelu4 vuotta sittenSaija, kyllä tällainen puolukkasurvos säilyy usein hyvänä jääkaapissa useamman kuukauden, jopa puoli vuotta. Mutta toki jos käyttö on vähäistä voi hillon pakastaa ja ottaa esiin pienissä erissä.
- Saija4 vuotta sittenSäilyykö jääkaapissa hyvänä kevääseen asti vai olisiko parempi pakastaa?
- K-Kuluttajapalvelu4 vuotta sittenBlues, ohjetta seuraamalla palasokerit liukenevat puolukoista irtoavaan nesteeseen.
- Blues4 vuotta sittenKun tätä ei kuumenneta niin sulaako sokeri vain sekoittamalla?
- Ellu7 vuotta sittenPuolukka ja pulmusokeri yhdessä. Täydellistä ja vaivatonta,kun on aina valmista kaapista otettavaksi.Ei sulatusta eikä survomista.
- marjastaja7 vuotta sittenOlen tehnyt Pulmusokeri puolukkahilloa ja se on tosi hyvää ja raikasta, mutta se täytyy valmistaa tuoreista ja kypsistä puolukoista. Hillo säilyy myös hyvin kylmiössä. Ihmettelen, miksi tämä ohje tuotiin nyt esille, koska tuoretta puolukkaa ei ole saatavissa.