• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Punajuuritsatsiki

Punajuuritsatsiki on kauniin värinen. Se sopii sellaisenaan leivän kanssa tarjottavaksi tai lisäkkeeksi esimerkiksi lihapullille.
Punajuuritsatsiki
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • n. 27 kpl
  • alle 15 min
  • 9,2 kcal / annos (11g)

Ainekset

n. 27 kpl
    • 100gPirkka etikkapunajuuria
    • 100gtuoretta kurkkua
    • 2valkosipulinkynttä
    • 2rkltuoretta minttua hienonnettuna
    • 1tlsokeria
    • 1/4-1/2tlsuolaa
    • ripausmustapippuria

Lisäksi

Valmistus

alle 15 min
  1. Raasta punajuuret ja kurkku karkeaksi raasteeksi. Pane raasteet siivilään ja painele ylimääräinen neste pois. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
  2. Sekoita tsatsikin kaikki ainekset keskenään. Anna maustua hetki kylmässä. Koristele mintunlehdillä. Tarjoa esimerkiksi ruisnappien kanssa.

Ravintosisältö perannos 11g100 g

  • 9,2 kcal38,5 kJ
  • Proteiinia0,32 g
  • Hiilihydraatteja0,89 g
  • Rasvaa0,47 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille4