• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Puolukkabrowniet

Ihanan suklaiset browniet saavat raikkautta puolukasta. Tätä herkkua riittää makeannälkään pienikin pala.
Puolukkabrowniet
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 30 palaa
  • 30 - 60 min
  • 140 kcal / annos (40g)

Ainekset

30 palaa

Valmistus

30 - 60 min
  1. Paloittele suklaa. Sulata voi kattilassa, siirrä kattila sivuun ja sekoita suklaa voin sekaan.
  2. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää joukkoon suklaa-voiseos. Vatkaa kananmunien rakenne rikki kierrevatkaimella ja lisää muutamassa erässä taikinaan. Sekoita taikina tasaiseksi.
  3. Vuoraa suorakaiteen muotoinen piirakkavuoka (20 x 28 cm) leivinpaperilla. Levitä taikina tasaisesti vuokaan. Ripottele pinnalle puolukat.
  4. Paista 175 asteessa uunin keskitasossa noin 40 minuuttia. Jäähdytä ja leikkaa paloiksi. Brownie saa jäädä pehmeän taikinaiseksi. Tarjoa lisäksi kermavaahtoa tai vaniljajäätelöä.

Ravintosisältö perannos 40g100 g

  • 140 kcal587 kJ
  • Proteiinia2 g
  • Hiilihydraatteja15 g
  • Rasvaa8 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille14