Pyörykkä-porkkanapannari
Suolainen pannari on koko perheen talvinen suosikki. Noin 1,10€/annos.
4 annosta30 - 60 min
Ainekset
4 annosta
Pannukakkutaikina
- 1/2tlsuolaa
Täyte
- 4(n. 300 g)K-Menu porkkanaa
- 1pala(100 g)Pirkka purjoa
- 3rklK-Menu rypsiöljyä
- 1ps(300 g)Pirkka lihapyöryköitä
- 1dlPirkka persiljaa hienonnettuna
Valmistus
30 - 60 min- Vatkaa maidon joukkoon munat ja jauhot. Anna taikinan turvota.
- Kuori ja paloittele porkkanat reiluiksi paloiksi. Halkaise purjo pituussuunnassa ja huuhtele se hyvin. Paloittele purjo n. 1 cm paksuisiksi lohkoiksi. Leikkaa pyörykät puoliksi.
- Levitä uunivuoan (30 x 35 cm) pohjalle leivinpaperi ja lisää porkkanat sekä purjot. Valuta päälle hieman öljyä ja paahda kasviksia uunissa 200 asteessa 10-15 minuuttia.
- Ota vuoka uunista ja lisää pyörykät sekä hienonnettu persilja. Kaada päälle pannukakkutaikina.
- Paista vielä 225 asteessa noin 25 minuuttia, kunnes pannukakku on kauniin ruskea ja kypsä.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 1/2017. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Teemat Pääraaka-aineet Ruokalajit Leivonta ja jälkiruoat
Kommentoi
hyvää,arkihelppoa.