• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
Pyörykkä-porkkanapannariTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Pyörykkä-porkkanapannari

Suolainen pannari on koko perheen talvinen suosikki. Noin 1,10€/annos.

  • 4 annosta
  • 30 - 60 min

Ainekset

4 annosta

Pannukakkutaikina

Täyte

Valmistus

30 - 60 min
  1. Vatkaa maidon joukkoon munat ja jauhot. Anna taikinan turvota.
  2. Kuori ja paloittele porkkanat reiluiksi paloiksi. Halkaise purjo pituussuunnassa ja huuhtele se hyvin. Paloittele purjo n. 1 cm paksuisiksi lohkoiksi. Leikkaa pyörykät puoliksi.
  3. Levitä uunivuoan (30 x 35 cm) pohjalle leivinpaperi ja lisää porkkanat sekä purjot. Valuta päälle hieman öljyä ja paahda kasviksia uunissa 200 asteessa 10-15 minuuttia.
  4. Ota vuoka uunista ja lisää pyörykät sekä hienonnettu persilja. Kaada päälle pannukakkutaikina.
  5. Paista vielä 225 asteessa noin 25 minuuttia, kunnes pannukakku on kauniin ruskea ja kypsä.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 1/2017. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 1 arvostelu