Hyppää sisältöön
Vihannes-kinkkugratiiniTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Vihannes-kinkkugratiini

  • Annosmäärä4 annosta
  • Valmistusaika30 - 60 min
  • Kananmunaton
Helppo gratiini syntyy parsakaalisekoituksesta ja kinkulla höystetystä juustokastikkeesta.
  • Kananmunaton

Ainekset

4 annosta

Kastike

Ravintosisältö

  • Energia
    425 kJ / 101 kcal
  • Rasva
    5,5 g
  • josta tyydyttynyttä
    2,7 g
  • Hiilihydraatit
    4,6 g
  • josta sokereita
    2,3 g
  • Proteiini
    7,8 g
  • Suola
    0,6 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

30 - 60 min
  1. Keitä vihannekset pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ne.
  2. Sulata rasva kasarissa ja kiehauta siinä jauhot. Lisää puolet kylmästä maidosta ja kuumenna kiehuvaksi koko ajan sekoittaen. Lisää loput maidosta ja anna kastikkeen kiehua hiljaa 3–4 minuuttia edelleen sekoittaen. Nosta kastike pois liedeltä.
  3. Lisää kuutoitu kinkku ja juustoraaste kastikkeeseen. Mausta suolalla ja pippurilla.
  4. Levitä vihannekset laakeaan uunivuokaan ja kaada päälle kastike.
  5. Gratinoi 250 asteessa uunin ylätasolla, kunnes pinta saa väriä, noin 10 minuuttia.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 4,0 (13 arviota)

  • Kasper334
    7 vuotta sitten
    Oli erittäin maugas gagga
  • Gratiini
    7 vuotta sitten
    Todella maukas ja hyvä resepti! Pari kertaa tullut tehtyä myös tuoreella parsa-, kukkakaalilla ja porkkanalla.
  • Amanda
    8 vuotta sitten
    Todella ihana resepti! Edullinen myös opiskelijan budjettiin. Suosikki!