Vihannes-kinkkugratiini
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
- Kananmunaton
Helppo gratiini syntyy parsakaalisekoituksesta ja kinkulla höystetystä juustokastikkeesta.
- Kananmunaton
Ainekset
4 annosta
- 1/2 ps (à 1 kg) K-Menu parsakaalisekoitusta
- vettä
- suolaa
Kastike
- 2 rkl K-Menu margariinia
- 3 rkl Pirkka erikoisvehnäjauhoja
- 3 dl Pirkka täysmaitoa
- 150 g Pirkka ohuen ohut saunapalvikinkkua
- ripaus musta- tai valkopippuria
- 1/4 tl suolaa
- 2 dl K-Menu mozzarellajuustoraastetta
Ravintosisältö
- Energia425 kJ / 101 kcal
- Rasva5,5 g
- josta tyydyttynyttä2,7 g
- Hiilihydraatit4,6 g
- josta sokereita2,3 g
- Proteiini7,8 g
- Suola0,6 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
30 - 60 min
- Keitä vihannekset pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ne.
- Sulata rasva kasarissa ja kiehauta siinä jauhot. Lisää puolet kylmästä maidosta ja kuumenna kiehuvaksi koko ajan sekoittaen. Lisää loput maidosta ja anna kastikkeen kiehua hiljaa 3–4 minuuttia edelleen sekoittaen. Nosta kastike pois liedeltä.
- Lisää kuutoitu kinkku ja juustoraaste kastikkeeseen. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Levitä vihannekset laakeaan uunivuokaan ja kaada päälle kastike.
- Gratinoi 250 asteessa uunin ylätasolla, kunnes pinta saa väriä, noin 10 minuuttia.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Pysyvästi edullinen
- Pysyvästi edullinen
- Plussa-etu −12 %Plussa-kortillaEtuhinta 5,00/2 kpl16,67/kgIlman Plussa-korttia 2,85/kpl (19,00/kg)
- Plussa-etu −44 %Plussa-kortillaEtuhinta 1,00/kplEnintään 5 kpl/asiakas12,50/kgIlman Plussa-korttia 1,79/kpl (22,38/kg)
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min3,5(108 arviota)
- 30 - 60 min4,5(911 arviota)
- 30 - 60 min3,7(14 arviota)
- 30 - 60 min2,0(2 arviota)
- Video30 - 60 min3,7(117 arviota)
- 30 - 60 min3,6(5 arviota)
- 30 - 60 min3,7(90 arviota)
- 30 - 60 min3,9(63 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,0 (13 arviota)
- Kasper3347 vuotta sittenOli erittäin maugas gagga
- Gratiini7 vuotta sittenTodella maukas ja hyvä resepti! Pari kertaa tullut tehtyä myös tuoreella parsa-, kukkakaalilla ja porkkanalla.
- Amanda8 vuotta sittenTodella ihana resepti! Edullinen myös opiskelijan budjettiin. Suosikki!