Vihannes-kinkkugratiini
Helppo gratiini syntyy parsakaalisekoituksesta ja kinkulla höystetystä juustokastikkeesta.
4 annosta30 - 60 min89,5 kcal / 100 g
Ainekset
4 annosta
- 1/2ps(à 1 kg)K-Menu parsakaalisekoitusta
- vettä
- suolaa
Kastike
- ripausmusta- tai valkopippuria
- 1/4tlsuolaa
Valmistus
30 - 60 min- Keitä vihannekset pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ne.
- Sulata rasva kasarissa ja kiehauta siinä jauhot. Lisää puolet kylmästä maidosta ja kuumenna kiehuvaksi koko ajan sekoittaen. Lisää loput maidosta ja anna kastikkeen kiehua hiljaa 3-4 minuuttia edelleen sekoittaen. Nosta kastike pois liedeltä.
- Lisää kuutoitu kinkku ja juustoraaste kastikkeeseen. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Levitä vihannekset laakeaan uunivuokaan ja kaada päälle kastike.
- Gratinoi 250 asteessa uunin ylätasolla, kunnes pinta saa väriä, noin 10 minuuttia.
Kategoriat
Pääraaka-aineet Ruokalajit Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per 100 g
- 89,5 kcal375 kJ
- Proteiinia 5,84 g
- Hiilihydraatteja5,3 g
- Rasvaa5,09 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi
Oli erittäin maugas gagga
Todella maukas ja hyvä resepti! Pari kertaa tullut tehtyä myös tuoreella parsa-, kukkakaalilla ja porkkanalla.
Todella ihana resepti! Edullinen myös opiskelijan budjettiin. Suosikki!