• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Possua salvia-kermakastikkeessa

Valmista uunissa paistetulle porsaanfileelle kermakastike, johon tulee salviatahnaa.
Possua salvia-kermakastikkeessa
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 5 annosta
  • 30 - 60 min
  • 159 kcal / 100 g

Ainekset

5 annosta
    • 1rklöljyä
    • n. 800gmarinoitua porsaan sisäfileetä

Kastike

Valmistus

30 - 60 min
  1. Ota liha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen ruoaksi valmistamista. Puolita filee.(Voit leikata fileen pakkauksen päältä.) Ruskista fileepalat öljyssä kuumassa pannussa. Siirrä filee jälkikypsymään uunivuokaan 225 asteeseen noin 15 minuutiksi, kunnes sisälämpötila on noin 77 astetta.
  2. Valmista kastike. Kuumenna salviatahna pinnoitetussa kattilassa ja kuullota siinä sipulikuutiot. Ripottele pinnalle vehnäjauhot ja sekoita. Lisää vesi ja kerma sekä mausteet. Anna hautua miedolla lämmöllä pari minuuttia. Viipaloi filee ja tarjoa kastikkeen, keitettyjen perunoiden tai riisin ja salaatin kanssa.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 159 kcal665 kJ
  • Proteiinia12,5 g
  • Hiilihydraatteja2,76 g
  • Rasvaa11,1 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 1 arvostelu