• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
Uunijuures-fetasalaattiTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Uunijuures-fetasalaatti

Kotimaisista juureksista syntyy runsas salaatti, jota maustavat linssit sekä fetajuusto. Noin 1,00€/annos.

  • 4 annosta
  • 30 - 60 min

Ainekset

4 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Pese ja kuori juurekset. Paloittele ne tasakokoisiksi lohkoiksi. Kuori ja paloittele myös sipuli. Levitä juurekset ja sipulilohkot leivinpaperin päälle uunipellille. Pidä punajuuret hieman erillään, jotta ne eivät värjää muita kasviksia. Valuta päälle öljy ja mausta suolalla sekä pippurilla. Paista 200 asteessa 30-35 minuuttia.
  2. Huuhtele ja valuta linssit. Valuta myös salaattijuustokuutiot ja ota öljymarinadi talteen.
  3. Kokoa salaatti kerroksittain tarjoiluastiaan. Valuta päälle vielä öljymarinadia. Tarjoa salaatti rapeakuorisen leivän kanssa.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 1/2017. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 51 arvostelua