Uunijuures-fetasalaatti
Kotimaisista juureksista syntyy runsas salaatti, jota maustavat linssit sekä fetajuusto. Noin 1,00€/annos.
- 4 annosta
- 30 - 60 min
Ainekset
4 annosta
- 1(400 g)K-Menu lanttu
- 4(400 g)K-Menu punajuuria
- 4(300 g)K-Menu porkkanoita
- 1(100 g)sipuli
- 2rklöljyä
- 1/2tlsuolaa
- 1/2tlmustapippuria
- 1tlk(380 g)Pirkka punaisia linssejä
Valmistus
30 - 60 min- Pese ja kuori juurekset. Paloittele ne tasakokoisiksi lohkoiksi. Kuori ja paloittele myös sipuli. Levitä juurekset ja sipulilohkot leivinpaperin päälle uunipellille. Pidä punajuuret hieman erillään, jotta ne eivät värjää muita kasviksia. Valuta päälle öljy ja mausta suolalla sekä pippurilla. Paista 200 asteessa 30-35 minuuttia.
- Huuhtele ja valuta linssit. Valuta myös salaattijuustokuutiot ja ota öljymarinadi talteen.
- Kokoa salaatti kerroksittain tarjoiluastiaan. Valuta päälle vielä öljymarinadia. Tarjoa salaatti rapeakuorisen leivän kanssa.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 1/2017. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Pääraaka-aineet Sesongit Teemat Ruokalajit Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi
Älyttömän hyvää, helppoa ja edullista. Itse lisäsin vielä hunajaa juureksille ennen uuniin laittoa. Nam!