Nakki-kasvisfrittataTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Nakki-kasvisfrittata

Frittata eli italialainen uunimunakas syntyy hetkessä nakeista ja valmiista parsakaalisekoituksesta. Noin 0,90€/annos.

  • 4 annosta
  • 30 - 60 min

Ainekset

4 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Voitele iso pyöreä uunivuoka tai uuninkestävä valurautapannu huolellisesti. Mittaa parsakaalisekoitus lautaselle sulamaan.
  2. Vatkaa kulhossa kananmunien rakenne rikki ja lisää vesi sekä mausteet.
  3. Suikaloi sipuli ohuiksi puolikuiksi. Paloittele nakit.
  4. Levitä uunivuoan pohjalle sipulisuikaleet, nakit sekä kohmeinen parsakaalisekoitus. Kaada päälle kananmunaseos ja nosta vuoka uuniin.
  5. Paista 200 asteessa uunin keskitasolla noin 20 minuuttia, kunnes frittata on kypsä. Voit halutessasi nostaa lämmön 225 asteeseen viimeiseksi 5 minuutiksi, jotta frittatan pinta ruskistuu vielä lisää.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 1/2017. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 25 arvostelua