• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Jauhelihapyttipannu

Jauhelihapyttipannu vie isommankin nälän. Syö siis sekä edullisesti että hyvin. Tämäkin resepti vain n. 1,80€/annos*.
Jauhelihapyttipannu
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 465 kcal / annos (410g)

Ainekset

4 annosta

Lisäksi

    • 4Pirkka kananmunaa

Kastike

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kuori ja kuutioi kypsät perunat. Halkaise, huuhdo ja hienonna purjo. Hienonna sipuli. Suikaloi pekoni. Ruskista pekonisuikaleet paistokasarissa. Lisää joukkoon jauheliha, purjo ja sipuli. Hauduta noin 5 minuuttia. Siirrä jauheliha-pekoniseos lautaselle.
  2. Paista perunakuutiot paistokasarissa pekonista irronneessa rasvassa, kunnes ne saavat vähän väriä. Mausta suolalla ja pippurilla. Kaada jauheliha-pekoniseos takaisin paistokasariin ja kuumenna. Hienonna joukkoon tilliä.
  3. Leikkaa maustekurkku pieniksi kuutioiksi ja hienonna tilli. Sekoita kastikeainekset. Paista kananmuna jokaiselle ruokailijalle. Tarjoa pyttipannu kananmunien, kermaviilikastikkeen ja salaatin kanssa.

Tiesitkö että...

Vinkki! Pyttipannuun sopivat mainiosti tähteeksi jääneet keitetyt perunat. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 3/2013. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö perannos 410g100 g

  • 465 kcal1 950 kJ
  • Proteiinia30 g
  • Hiilihydraatteja34 g
  • Rasvaa23 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille16