MangosalsaTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Mangosalsa

Makea mangosalsa sopii meksikolaisten ruokien ja grilliruokien lisäkkeeksi. Kokeile erityisesti äyriäisten ja kanan kanssa. Noin 1,10€/annos*.

  • 4 annosta
  • alle 15 min

Ainekset

4 annosta
    • 1(540 g)Pirkka syöntikypsä mango
    • 1/2(à 70 g)pieni punasipuli
    • 1valkosipulinkynsi
    • 1Pirkka mieto punainen chili
    • n. 1rkllimetinmehua
    • n. 1/4tlsuolaa
    • ripausmustapippuria
    • 1/2dltuoretta korianteria hienonnettuna

Valmistus

alle 15 min
  1. Kuori mango. Poista kivi mangosta leikkaamalla hedelmäliha irti litteän kiven molemmin puolin. Kuutioi mango.
  2. Hienonna kuorittu punasipuli ja valkosipuli. Halkaise chili, poista siemenet ja hienonna. Sekoita salsan ainekset keskenään ja annan tekeytyä jääkaapissa noin puoli tuntia ennen tarjoamista. Tarjoa esimerkiksi kuningaskatkarapuvartaiden kanssa.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 4/2018. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 22 arvostelua
  • Vaihtoehto7.6.2017

    Hei, mitä yrttiä voisi tässä reseptissä käyttää tuon korianterin sijaan? Kuulun niihin, joiden mielestä tuore korianteri maistuu saippualta. Vai häviääkö saippuan maku noiden muiden aineksien seassa?

  • K-Kuluttajapalvelu7.6.2017

    Vaihtoehto, korianteri kyllä maistuu salsan joukosta. Voit käyttää tilalla esimerkiksi lehtipersiljaa.