Mangosalsa
Makea mangosalsa sopii meksikolaisten ruokien ja grilliruokien lisäkkeeksi. Kokeile erityisesti äyriäisten ja kanan kanssa. Noin 1,10€/annos*.
- 4 annosta
- alle 15 min
Ainekset
4 annosta
- 1(540 g)Pirkka syöntikypsä mango
- 1/2(à 70 g)pieni punasipuli
- 1valkosipulinkynsi
- 1Pirkka mieto punainen chili
- n. 1rkllimetinmehua
- n. 1/4tlsuolaa
- ripausmustapippuria
- 1/2dltuoretta korianteria hienonnettuna
Valmistus
alle 15 min- Kuori mango. Poista kivi mangosta leikkaamalla hedelmäliha irti litteän kiven molemmin puolin. Kuutioi mango.
- Hienonna kuorittu punasipuli ja valkosipuli. Halkaise chili, poista siemenet ja hienonna. Sekoita salsan ainekset keskenään ja annan tekeytyä jääkaapissa noin puoli tuntia ennen tarjoamista. Tarjoa esimerkiksi kuningaskatkarapuvartaiden kanssa.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 4/2018. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Pääraaka-aineet Teemat Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi
Hei, mitä yrttiä voisi tässä reseptissä käyttää tuon korianterin sijaan? Kuulun niihin, joiden mielestä tuore korianteri maistuu saippualta. Vai häviääkö saippuan maku noiden muiden aineksien seassa?
Vaihtoehto, korianteri kyllä maistuu salsan joukosta. Voit käyttää tilalla esimerkiksi lehtipersiljaa.