Cheddar-juurisellerikeitto
Pehmeä juurisellerikeitto maustuu uudella tapaa cheddarjuuston makuisella sulatejuustolla. Voit halutessasi koristella keiton siemenillä tai yrteillä.
- 4 annosta
- 30 - 60 min
- 180 kcal / annos (400g)
Ainekset
4 annosta
- 1-2(1 kg)juuriselleriä
- 1(120 g)sipuli
- 1rkloliiviöljyä
- 1laakerinlehti
- 1lvettä
- 1kasvisliemikuutio
- 1 1/2dl(à 250 g)Valio Koskenlaskija Ruoka -cheddarsulatejuustoa
- (ripaussuolaa)
Valmistus
30 - 60 min- Kuori ja kuutioi selleri. Siirrä kuutiot kylmään veteen odottamaan.
- Hienonna sipuli ja kuullota se öljyssä. Lisää laakerinlehti, vesi ja kasvisliemikuutio. Kuumenna kiehuvaksi ja lisää sellerikuutiot. Keitä hiljalleen kannen alla noin 15 minuuttia tai kunnes sellerit ovat pehmenneet.
- Poista laakerinlehti ja soseuta keitto. Lisää sulatejuusto ja kuumenna uudelleen. Tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa. Tarjoa keiton kanssa rapeakuorista leipää.
Kategoriat
Pääraaka-aineet Ruokalajit Teemat Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per annos 400g100 g
- 180 kcal763 kJ
- Proteiinia 9 g
- Hiilihydraatteja5 g
- Rasvaa14 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi