• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Ranskalainen vuohenjuusto-perunasalaatti

Ranskalainen vuohenjuusto-perunasalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 5 annosta
  • 30 - 60 min
  • 325 kcal / annos (180g)

Ainekset

5 annosta

Kastike

Pinnalle

Valmistus

30 - 60 min
  1. Paloittele perunat ja halkaise kirsikkatomaatit. Leikkaa kurkku viipaleiksi. Levitä tarjoiluvadille salaatinlehdet, perunat, kirsikkatomaatit ja kurkkuviipaleet.
  2. Sekoita sinappi, hunaja ja viinietikkaa. Lisää joukkoon öljy koko ajan sekoittaen. Mausta kastike suolalla ja pippurilla. Kaada kastike salaattiainesten päälle. Nosta kylmään maustumaan.
  3. Leikkaa patonki ja vuohenjuusto noin sentin paksuisiksi viipaleiksi. Pane patonkiviipaleet pellille leivinpaperin päälle. Nosta patongin päälle juustoviipaleet. Paista leipiä 200 asteessa noin 10 minuuttia, kunnes juusto sulaa ja saa vähän väriä.
  4. Ota vuohenjuusto-perunasalaatti jääkaapista. Ripottele salaatin pinnalle oliivit. Ripottele päälle yrttejä. Asettele leivät salaatin ympärille.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 180g100 g

  • 325 kcal1 360 kJ
  • Proteiinia11 g
  • Hiilihydraatteja21 g
  • Rasvaa22 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille