Ranskalainen vuohenjuusto-perunasalaatti
Tämä herkullinen ja täyttävä perunsalaatti saa lisää makua vuohenjuustosta.
5 annosta30 - 60 min325 kcal / annos (180g)
Ainekset
5 annosta
- 1/2kguuden sadon tai uusia perunoita keitettynä
- 1rs(250 g)Pirkka kirsikkatomaatteja
- 1/2(n. 200 g)kurkkua
- 1ruukkuPirkka jääsalaattia
- 1pienipatonki
- 1pkt(200 g)Pirkka Parhaat vuohenjuustoa
Kastike
- 1rklPirkka Dijon-sinappia
- 1rklvalkoviinietikkaa
- 1/2dlPirkka rypsiöljyä
- ripaussuolaa
- ripausmustapippuria
Pinnalle
- tuoretta rosmariinia hienonnettuna
- tuoretta timjamia hienonnettuna
Valmistus
30 - 60 min- Paloittele perunat ja halkaise kirsikkatomaatit. Leikkaa kurkku viipaleiksi. Levitä tarjoiluvadille salaatinlehdet, perunat, kirsikkatomaatit ja kurkkuviipaleet.
- Sekoita sinappi, hunaja ja viinietikkaa. Lisää joukkoon öljy koko ajan sekoittaen. Mausta kastike suolalla ja pippurilla. Kaada kastike salaattiainesten päälle. Nosta kylmään maustumaan.
- Leikkaa patonki ja vuohenjuusto noin sentin paksuisiksi viipaleiksi. Pane patonkiviipaleet pellille leivinpaperin päälle. Nosta patongin päälle juustoviipaleet. Paista leipiä 200 asteessa noin 10 minuuttia, kunnes juusto sulaa ja saa vähän väriä.
- Ota vuohenjuusto-perunasalaatti jääkaapista. Ripottele salaatin pinnalle oliivit. Ripottele päälle yrttejä. Asettele leivät salaatin ympärille.
Katso video
Kategoriat
Ravintosisältö per annos 180g100 g
- 325 kcal1 360 kJ
- Proteiinia 11 g
- Hiilihydraatteja21 g
- Rasvaa22 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi