• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Rosmariiniset muurikkaperunat

Rosmariiniset muurikkaperunat
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 83,8 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Pese ja keitä perunat juuri ja juuri kypsiksi suolalla maustetussa vedessä tai kypsennä ne höyryssä. Kaada vesi pois.
  2. Hienonna rosmariinia 1-2 rkl, säästä muutama oksa koristeeksi.
  3. Kuumenna öljy muurinpohjapannulla tai paistinpannulla. Lisää perunat ja paista, kunnes ne ovat saaneet hieman väriä. Sekoita perunoiden joukkoon hienonnettu rosmariini ja paista vielä hetki. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Koristele muurikkaperunat rosmariinin oksilla.

Tiesitkö että...

Vinkki! Voit käyttää myös edellisenä päivänä tähteeksi jääneitä perunoita.

Ravintosisältö per 100 g

  • 83,8 kcal351 kJ
  • Proteiinia1,56 g
  • Hiilihydraatteja12,9 g
  • Rasvaa2,7 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille