Rosmariiniset muurikkaperunat
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaikaalle 30 min
- Gluteeniton
- Kasvis (lakto-ovo)
- Kananmunaton
Rosmariiniset muurikkaperunat valmistuvat kuin muurikkaletut - kuumenna ensin öljy ja lisää sitten perunat. Mausta perunat suolalla ja mustapippurilla.
- Gluteeniton
- Kasvis (lakto-ovo)
- Kananmunaton
Ainekset
4 annosta
n. 1 kg | uuden sadon perunoita tai |
tuoretta rosmariinia tai | |
2–3 rkl | tai |
tai | |
mustapippuria tai |
Ravintosisältö
Energia | 404 kJ / 97 kcal |
Rasva | 2,8 g |
josta tyydyttynyttä | 0,4 g |
Hiilihydraatit | 15,1 g |
josta sokereita | 0,6 g |
Proteiini | 1,6 g |
Suola | 0 g |
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
alle 30 min
Pese ja keitä perunat juuri ja juuri kypsiksi suolalla maustetussa vedessä tai kypsennä ne höyryssä. Kaada vesi pois.
Hienonna rosmariinia 1–2 rkl, säästä muutama oksa koristeeksi.
Kuumenna öljy muurinpohjapannulla tai paistinpannulla. Lisää perunat ja paista, kunnes ne ovat saaneet hieman väriä. Sekoita perunoiden joukkoon hienonnettu rosmariini ja paista vielä hetki. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Koristele muurikkaperunat rosmariinin oksilla.
Vinkki! Voit käyttää myös edellisenä päivänä tähteeksi jääneitä perunoita.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Oksasen puutarha Rosmariini 20g SuomiHinta 3,95/kpl197,50/kg
- Pirkka ekstra-neitsytoliiviöljy 500mlHinta 9,99/kpl19,98/l
- Pirkka merisuolamylly 230gHinta 2,85/kpl12,39/kg
- Pirkka mustapippuri 21g kokonainenHinta 0,85/kpl40,48/kg
- Järvikylä Rosmariini rasia 20gHinta 3,95/kpl197,50/kg
- Järvikylä rosmariini rkk FIHinta 4,99/kpl
- Bertolli ekstra-neitsytoliiviöljy 200ml sprayHinta 8,49/kpl42,45/l