• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Kirjolohta ja peruna-kurkkumuhennosta

Kirjolohta ja peruna-kurkkumuhennosta
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 492 kcal / annos (400g)

Ainekset

4 annosta

Peruna-kurkkumuhennos

    • 10(n. 700 g)uuden sadon perunaa
    • 1isosipuli
    • 1/2(200 g)tuoretta kurkkua
    • 1rklöljyä
    • 2rklkapriksia
    • ripausmustapippuria
    • 1/2tlsuolaa
    • 1dltilliä

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kuori perunat halutessasi ja keitä ne juuri ja juuri kypsiksi miedosti suolalla maustetussa vedessä. Leikkaa perunat reiluiksi kuutioiksi. Kuori sipuli ja hienonna se. Kuutioi kurkku noin sentin kuutioiksi.
  2. Kuullota hienonnettu sipuli öljyssä. Lisää joukkoon kurkkukuutiot ja jatka kuullottamista pari minuuttia. Lisää ruokakerma, kaprikset ja perunakuutiot. Kuumenna varovasti sekoittaen. Mausta mustapippurilla ja tarkista suola. Koristele tillillä.
  3. Kypsennä kirjolohipalat pakkauksen ohjeen mukaan, mausta pippurilla ja tarjoa peruna-kurkkumuhennoksen sekä raikkaan salaatin kanssa.

Ravintosisältö perannos 400g100 g

  • 492 kcal2 060 kJ
  • Proteiinia34 g
  • Hiilihydraatteja34,4 g
  • Rasvaa24 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 2 arvostelua