• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
Raparperihillo uunissaTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Raparperihillo uunissa

Vaniljainen raparperihillo valmistuu helposti uunissa muhien.

  • 5 dl
  • yli 60 min

Ainekset

5 dl

Valmistus

yli 60 min
  1. Paloittele raparperin varret ja siirrä uunivuokaan. Lisää sokeri ja raaputa joukkoon vaniljansiemenet. Laita myös vaniljatanko vuokaan. Sekoita ainekset vuoassa.
  2. Paahda aineksia 175-asteisessa uunissa noin tunti. Sekoita paahtamisen aikana pari kertaa.
  3. Poista vaniljatanko. Kaada raparperihillo puhtaaseen, kuumennettuun lasipurkkiin ja sulje kansi tiiviisti. Säilytä hillo mieluiten viileässä.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 34 arvostelua
  • Spmk28.6.2017

    Ai joo, 5dl...

  • Spmk28.6.2017

    Hei, minkä kokoinen purkillinen tästä määrästä tulee ?

  • K-Kuluttajapalvelu26.6.2017

    roope, alkukesän nuoria raparperivarsia ei tarvitse kuoria. Myöhemmin kesällä paksummat puiseviksi muuttuvat varret on hyvä kuoria.

  • roope26.6.2017

    tarviiko varsia kuoria?

  • Torttu18.5.2017

    Kauan tämä säilyy jääkaapissa?

  • K-Kuluttajapalvelu18.5.2017

    Torttu, hygieenisesti valmistettu ja säilötty hillo säilyy jääkaapissa avaamattomana ainakin useita viikkoja, jopa kuukausia. Avattu tuote säilyy huomattavasti vähemmän aikaa. Tällöin säilyvyyteen vaikuttaa merkittävästi myös tuotteen käsittelyhygienia.

  • mummo9.5.2017

    Tämä on todella helppo ohje raparperille. KIITOS!