Verkkokaupan kirjautuminen on uudistunut! Lue lisää täältä.
RaparperipizzaTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Raparperipizza

Pellillinen pizzaa katoaa nopeasti, sillä raparperi ja vuohenjuusto ovat erilainen ja yllättävä yhdistelmä suolaisessa pizzassa. Lisää pizzaan halutessasi parmankinkkua. Noin 6,80€/pelti*

Ainekset

1 pellillinen

Pizzapohja

Lisäksi

Lisäksi

Valmistus

30 - 60 min
  1. Lämmitä vesi noin 42-asteiseksi. Sekoita joukkoon kuivahiiva, suola ja vehnäjauhot. Lisää öljy alustamisen loppuvaiheessa. Alusta taikina tasaiseksi, pehmeäksi taikinaksi. Anna kohota liinalla peitettynä noin 20 minuuttia.
  2. Taputtele kohonnut taikina jauhotetun pellin päälle. Anna kohota vielä 10 minuuttia.
  3. Kuori raparperit tarvittaessa. Paista paloitellut raparperit voissa pannulla. Lisää joukkoon sokeri ja kääntele pari minuuttia.
  4. Sekoita ranskankerman joukkoon hunaja, suola ja mustapippuri. Levitä ranskankerma pizzapohjan päälle.
  5. Levitä pizzan päälle raparperit sekä valutetut vuohenjuustokuutiot hieman murennettuina.
  6. Paista 250-asteisen uunin alatasolla noin 10 minuuttia. Lisää pizzan pinnalle rucolaa tai rucolan versoja sekä tummaa balsamietikkakastiketta.

Tiesitkö että...

Vinkki! Jos käytät pakastettua raparperia,