• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Paholaisen munat

Paholaiset munat eli deviled eggs ovat täytettyjä kananmunia, jotka maistuvat erityisesti alkupalana.
Paholaisen munat
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 12 kpl
  • alle 30 min
  • 50 kcal / annos (30g)

Ainekset

12 kpl
    • 6Pirkka Luomu kananmunaa
    • 1(n. 60 g)salottisipuli
    • 1/2dlHellmann's majoneesia
    • 1rklMaille Dijonsinappia
    • 1/4tlcayennepippuria
    • 1/2tlvalkoviinietikkaa
    • ripaussuolaa

Valmistus

alle 30 min
  1. Keitä munat koviksi eli noin 8 minuuttia. Kuori ja halkaise munat. Koverra keltuaiset munista ja hienonna ne haarukalla.
  2. Hienonna kuorittu sipuli. Sekoita täytteen ainekset keltuaisten joukkoon.
  3. Pursota täyte kananmunanpuolikkaiden päälle. Koristele ripauksella cayennepippuria. Tarjoa alkupalana.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 30g100 g

  • 50 kcal230 kJ
  • Proteiinia3 g
  • Hiilihydraatteja0,35 g
  • Rasvaa5 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 11 arvostelua
  • Tintti25.3.2016

    Maku on varmaan hyvä mutta ihmettelen kovasti sitä, että kenelle tulee mieleen laittaa pääsiäisen resepteihin "paholaisen munat"?? Aika omaperäistä Keskolta...