Korealainen katkarapumunakas
Katkarapumunakas saa korealaisen säväyksen kevätsipulista, chilistä ja seesamista. N. 1,80 €/annos.
- 4 annosta
- alle 30 min
Ainekset
4 annosta
- 1ps(180 g)Pirkka katkarapuja (pakaste)
- 4kananmunaa
- 2rklvettä
- 1tlsuolaa
- 1psPirkka kevätsipulia
- 1rklöljyä
- 1rklPirkka kuorittuja seesaminsiemeniä
Dippi
- 1valkosipulinkynsi
- 2rklsitruunamehua
- 2tlsokeria
- 1tlseesamiöljyä
Valmistus
alle 30 min- Sulata katkaravut pakkauksen ohjeen mukaan.
- Valmista ensin dippi. Hienonna chili ja kuorittu valkosipulinkynsi. Sekoita kaikki dipin aineet keskenään.
- Sekoita munat, vesi ja suola kulhossa.
- Hienonna kevätsipulit varsineen. Poista chilistä siemenet ja hienonna se.
- Kuumenna öljy pannulla. Kaada munaseos pannulle. Anna hyytyä noin minuuttia. Ripottele sitten päälle kevätsipuli, valutetut katkaravut ja chili. Anna munakkaan hyytyä noin 10 minuuttia lieden keskiteholla.
- Ripottele munakkaan päälle seesaminsiemeniä ja tarjoa dipin kera.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 1/2017. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Teemat Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi