• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Rommi-luumuvaahto

Rommi-luumuvaahto
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 10 annosta
  • 30 - 60 min
  • 294 kcal / annos (120g)

Ainekset

10 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Pane luumut kattilaan. Lisää rommi, vesi ja sokeri. Keitä miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia, kunnes luumut ovat pehmenneet. Soseuta sauvasekoittimella tai monitoimikoneessa, jäähdytä.
  2. Vatkaa kerma kevyeksi vaahdoksi ja mausta vanilliinisokerilla. Sekoita tuorejuuston joukkoon rommiluumuseos. Nostele kermavaahto tuorejuustoseoksen sekaan ja sekoita hieman.
  3. Jaa rommi-luumuvaahto annosmaljoihin. Koristele maljat halutessasi suklaalastuilla ja hasselpähkinärouheella.

Ravintosisältö perannos 120g100 g

  • 294 kcal1 230 kJ
  • Proteiinia3 g
  • Hiilihydraatteja23 g
  • Rasvaa18 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille2