• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Porowokki

Porowokki valmistuu helposti kiinakalista ja poronkäristyksestä. N. 4,85€/annos*.
Porowokki
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 2-3 annosta
  • 30 - 60 min
  • 75,3 kcal / 100 g

Ainekset

2-3 annosta
    • 1(150 g)iso sipuli
    • n. 250gPirkka kiinankaalia
    • 2(300 g)Pirkka paprikaa (punainen ja keltainen)
    • 2rklPirkka juoksevaa margariinia
    • 1dlvettä
    • 1tlperunajauhoja
    • 1/2tlsuolaa
    • mustapippuria

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kuori ja suikaloi sipuli. Suikaloi myös kiinankaali ja paprikat. Kuumenna rasva paistokasarissa. Lisää kasariin jäiset poronkäristyslihat.
  2. Kun käristysliha on sulanut, ruskista se. Lisää kasariin sipuli ja paprikat kuullottumaan muutamaksi minuutiksi.
  3. Lisää kiinankaali ja sekoittele. Kasarin pitää olla koko ajan kuuma. Sekoita keskenään vesi ja perunajauhot. Kaada seos ohuena nauhana kasariin.
  4. Mausta timjamilla, suolalla ja mustapippurilla. Kiehauta. Tarjoa riisin, ohran tai perunan ja leivän kanssa.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 10/2013. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö per 100 g

  • 75,3 kcal315 kJ
  • Proteiinia5,26 g
  • Hiilihydraatteja2,38 g
  • Rasvaa4,94 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille