• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Roseepippuriporo

Roseepippuriporo valmistuu helposti pakasteporonkäsityksestä. Käristys hautuu nopeasti kypsäksi ja tuorejuusto maustaa kastikkeen täyteläiseksi.
Roseepippuriporo
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 127 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta

Lisäksi

Valmistus

alle 30 min
  1. Suikaloi pekoni. Levitä puolet pekoneista kylmälle pannulle ja kuumenna, kunnes rasva on sulanut ja siirrä suikaleet pataan. Nosta jäiset poronkäristyslihat pekonin rasvaan ruskistumaan.
  2. Siirrä ruskistettu käristys pataan ja huuhdo pannu noin 2 dl:lla vettä paistamisen jälkeen. Kaada liemi pataan. Paista samoin loppu pekoni ja toinen käristyspala. Huuhdo pannu lopulla vedellä ja kaada liemi pataan.
  3. Kuullota sipuli ja lisää pataan. Mausta käristys kämmenellä hienonnetuilla roseepippureilla. Anna hautua noin 10 minuuttia. Lisää lopuksi tuorejuusto ja sekoita, kunnes juusto on sulanut. Tarjoa roseepippuriporo perunasoseen, keitettyjen kasvisten ja puolukkahillon kanssa.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 127 kcal532 kJ
  • Proteiinia8,79 g
  • Hiilihydraatteja1,38 g
  • Rasvaa9,78 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille