Rosollin kastikeTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Rosollin kastike

Rosollin kastike on helppo valmistaa kermavaahdosta. Värjää kastike punajuuren keitinliemellä tai etikkapunajuurten liemellä.

  • 8 annosta
  • alle 15 min

Ainekset

8 annosta
    • 1tlk(2 dl)kuohukermaa
    • 1-2tl(väkiviina)etikkaa
    • ripaussuolaa
    • ripaussokeria
    • ripausmustapippuria
    • punajuurten keitinlientä

Valmistus

alle 15 min
  1. Vatkaa kerma pehmeäksi vaahdoksi ja lisää etikka sekä mausteet. Värjää kastike tilkalla punajuurten keitinlientä. Tarjoa kastike rosollin kanssa.

Tiesitkö että...

Vinkki! Voit käyttää etikan ja punajuuren keitinliemen tilalla myös etikkapunajuurten lientä.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 8 arvostelua