Marinoitu punasipuli
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaikayli 60 min
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Vegaaninen
- Kasvis (lakto-ovo)
- Maidoton
- Kananmunaton
Marinoitu punasipuli on täydellinen lisäke hampurilaisten, hodarien, bowlien ja tortillojen väliin. Se sopii myös kesäisten grilliruokien kaveriksi tai joulupöytään.
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Vegaaninen
- Kasvis (lakto-ovo)
- Maidoton
- Kananmunaton
Ainekset
4 annosta
1 (100 g) | punasipuli tai |
1 dl | väkiviinaetikkaa tai |
1 1/4 dl | sokeria tai |
1 1/2 dl | vettä tai |
Ravintosisältö
Energia | 440 kJ / 105 kcal |
Rasva | 0 g |
josta tyydyttynyttä | 0 g |
Hiilihydraatit | 23,5 g |
josta sokereita | 23,1 g |
Proteiini | 0,3 g |
Suola | 0 g |
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
yli 60 min
Kuori punasipuli ja leikkaa se ohuiksi suikaleiksi.
Kiehauta etikka, sokeri ja vesi kattilassa.
Kaada kuuma etikkaliemi sipuleiden päälle purkkiin.
Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi ja laita jääkaappiin tekeytymään vähintään pariksi tunniksi tai yön yli.
Voit valmistaa marinoidut punasipulit jo edellisenä päivänä.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Voisit pitää myös näistä
- yli 60 min3,6(29 arviota)
- yli 60 min3,1(8 arviota)
- 30 - 60 min3,6(82 arviota)
- alle 30 min3,3(10 arviota)
- yli 60 min3,6(5 arviota)
- yli 60 min3,6(7 arviota)
- yli 60 min4,6(7 arviota)
- yli 60 min3,9(28 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,9 (335 arviota)
- MemmuA2 kuukautta sittenPunasipuli pikkelsistä tuli tosi hyvää, teen sitä jatkossakin.
- Marika3 kuukautta sittenKysyn sitä samaa kuin edellinen kysyjä joka ei ole saanut vastausta, miksi ohje on muutettu? Minulla on kirjanmerkeissä tämä resepti, valkoviinietikkaan tehty oli ennen, nyt tulee tämä tilalle, ei yhtä hyvä. Missä on vanha resepti?
- K-Kuluttajapalvelu3 kuukautta sittenKysyjät, marinoidun punasipulin ohje on uudistunut. Halutessanne voitte olla yhteydessä sähköpostilla kuluttajapalvelu@kesko.fi ja tiedustella vanhaa ohjetta.
- Mallu5 kuukautta sittenMiksi resepti on muutettu? Aikaisempi oli tosi hyvä. Sen kanssa olen jo tehnyt usean vuoden ajan ja hyvin on maistunut.
- Sannis6 kuukautta sitten1100 punasipuli ? 1x100g vai 1100 punasipulia?
- K-Kuluttajapalvelu6 kuukautta sittenSannis, kiitos huomiosta! Tarvittava punasipulin määrä on 1 x 100 g. Korjaamme virheen.
- Anneli7 kuukautta sittenHyvää👍
- K-Kuluttajapalvelu10 kuukautta sittenHämmentynyt, marinoimisen jälkeen sipulit valutetaan ja huuhdellaan kylmällä vedellä. Tämän jälkeen sipulin joukkoon lisätään öljy. Vesi siis valutetaan pois ennen öljyn lisäämistä.
- Hämmentynyt10 kuukautta sittenPitääkö ne marinoidut punasipulit si purkittaa sen lämpimän veden & öljyn kans vai miten?
- K-Kuluttajapalvelu5 vuotta sittenKysymys, kyllä vain, reseptiin ei ole tarkoitus käyttää vettä.
- Kysymys5 vuotta sittenTähän ei siis tule vettä ollenkaan missään vaiheessa?
- K-Kuluttajapalvelu5 vuotta sittenErkki, resepti on testattu ja mitoitettu valkoviinietikalla. Voit toki kokeilla käyttää muuta etikkaa mutta huomioithan, että väkiviinaetikan etikkahappopitoisuus on suurempi kuin valkoviinietikan, jolloin se on voimakkaamman makuista.
- Erkki5 vuotta sittenVoilo käyttää tavallista etikkaa?
- K-Kuluttajapalvelu5 vuotta sittenKV, säilyvyyttä jääkaapissa ei ole erikseen K-Koekeittiöllä tutkittu mutta marinoitu punasipuli säilyynee jääkaapissa vajaan viikon.
- KV5 vuotta sittenKauanko säilyy jääkaapissa?
- K-Kuluttajapalvelu5 vuotta sitten123, sipulit laitetaan lämpimään liemeen.
- 1235 vuotta sittenJätetäänkö marinoitumaan lämpimään liemeen?
- kk6 vuotta sittenHyvää tulee, ilman öljyä vielä parempaa
- 13036 vuotta sittenIhana lisuke, kiitos!
- situ7 vuotta sittentosi hyvää ja nopeasti valmistuu,valkoviinietikkaa ehkä riittää vähän pienempikin määrä