Marinoitu punasipuliTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Marinoitu punasipuli

  • Annosmäärä4 annosta
  • Valmistusaikayli 60 min
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Vegaaninen
  • Kasvis (lakto-ovo)
  • Maidoton
  • Kananmunaton
Marinoitu punasipuli on täydellinen lisäke hampurilaisten, hodarien, bowlien ja tortillojen väliin. Se sopii myös kesäisten grilliruokien kaveriksi tai joulupöytään.
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Vegaaninen
  • Kasvis (lakto-ovo)
  • Maidoton
  • Kananmunaton

Ainekset

4 annosta
1 (100 g)
 
punasipuli
tai
1 dl
 
väkiviinaetikkaa
tai
1 1/4 dl
 
sokeria
tai
1 1/2 dl
 
vettä
tai

Ravintosisältö

Energia
440 kJ / 105 kcal
Rasva
0 g
josta tyydyttynyttä
0 g
Hiilihydraatit
23,5 g
josta sokereita
23,1 g
Proteiini
0,3 g
Suola
0 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

yli 60 min
Kuori punasipuli ja leikkaa se ohuiksi suikaleiksi.
Kiehauta etikka, sokeri ja vesi kattilassa.
Kaada kuuma etikkaliemi sipuleiden päälle purkkiin.
Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi ja laita jääkaappiin tekeytymään vähintään pariksi tunniksi tai yön yli.
Voit valmistaa marinoidut punasipulit jo edellisenä päivänä.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
  • Dansukker Taloussokeri 1kg
    Hinta 1,55/kpl
    1,55/kg
  • Punasipuli Suomi
    Hinta n. 0,20/kpl
    1,95/kg
  • Pirkka punasipuli 350g Suomi 2lk
    Hinta 1,15/kpl
    3,29/kg
  • Rajamäen perinteinen väkiviinaetikka 0,4l
    Hinta 1,79/kpl
    4,48/l
  • Pirkka sokeri 1 kg
    Hinta 1,49/kpl
    1,49/kg
  • K-Menu sokeri 1kg
    Hinta 1,29/kpl
    1,29/kg
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 3,9 (335 arviota)

  • MemmuA
    2 kuukautta sitten
    Punasipuli pikkelsistä tuli tosi hyvää, teen sitä jatkossakin.
  • Marika
    3 kuukautta sitten
    Kysyn sitä samaa kuin edellinen kysyjä joka ei ole saanut vastausta, miksi ohje on muutettu? Minulla on kirjanmerkeissä tämä resepti, valkoviinietikkaan tehty oli ennen, nyt tulee tämä tilalle, ei yhtä hyvä. Missä on vanha resepti?
  • K-Kuluttajapalvelu
    3 kuukautta sitten
    Kysyjät, marinoidun punasipulin ohje on uudistunut. Halutessanne voitte olla yhteydessä sähköpostilla kuluttajapalvelu@kesko.fi ja tiedustella vanhaa ohjetta.
  • Mallu
    5 kuukautta sitten
    Miksi resepti on muutettu? Aikaisempi oli tosi hyvä. Sen kanssa olen jo tehnyt usean vuoden ajan ja hyvin on maistunut.
  • Sannis
    6 kuukautta sitten
    1100 punasipuli ? 1x100g vai 1100 punasipulia?
  • K-Kuluttajapalvelu
    6 kuukautta sitten
    Sannis, kiitos huomiosta! Tarvittava punasipulin määrä on 1 x 100 g. Korjaamme virheen.
  • Anneli
    7 kuukautta sitten
    Hyvää👍
  • K-Kuluttajapalvelu
    10 kuukautta sitten
    Hämmentynyt, marinoimisen jälkeen sipulit valutetaan ja huuhdellaan kylmällä vedellä. Tämän jälkeen sipulin joukkoon lisätään öljy. Vesi siis valutetaan pois ennen öljyn lisäämistä.
  • Hämmentynyt
    10 kuukautta sitten
    Pitääkö ne marinoidut punasipulit si purkittaa sen lämpimän veden & öljyn kans vai miten?
  • K-Kuluttajapalvelu
    5 vuotta sitten
    Kysymys, kyllä vain, reseptiin ei ole tarkoitus käyttää vettä.
  • Kysymys
    5 vuotta sitten
    Tähän ei siis tule vettä ollenkaan missään vaiheessa?
  • K-Kuluttajapalvelu
    5 vuotta sitten
    Erkki, resepti on testattu ja mitoitettu valkoviinietikalla. Voit toki kokeilla käyttää muuta etikkaa mutta huomioithan, että väkiviinaetikan etikkahappopitoisuus on suurempi kuin valkoviinietikan, jolloin se on voimakkaamman makuista.
  • Erkki
    5 vuotta sitten
    Voilo käyttää tavallista etikkaa?
  • K-Kuluttajapalvelu
    5 vuotta sitten
    KV, säilyvyyttä jääkaapissa ei ole erikseen K-Koekeittiöllä tutkittu mutta marinoitu punasipuli säilyynee jääkaapissa vajaan viikon.
  • KV
    5 vuotta sitten
    Kauanko säilyy jääkaapissa?
  • K-Kuluttajapalvelu
    5 vuotta sitten
    123, sipulit laitetaan lämpimään liemeen.
  • 123
    5 vuotta sitten
    Jätetäänkö marinoitumaan lämpimään liemeen?
  • kk
    6 vuotta sitten
    Hyvää tulee, ilman öljyä vielä parempaa
  • 1303
    6 vuotta sitten
    Ihana lisuke, kiitos!
  • situ
    7 vuotta sitten
    tosi hyvää ja nopeasti valmistuu,valkoviinietikkaa ehkä riittää vähän pienempikin määrä