• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Tilli- eli hölskytyskurkut

Tilli- eli hölskytyskurkut
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

4-6 annosta
    • 1(n. 300 g)kurkku tai avomaankurkku kuorittuna
    • nipputilliä
    • 2rklsokeria
    • 1/4tlsuolaa
    • 3rklväkiviinaetikkaa

Valmistus

alle 15 min
  1. Leikkaa kurkku ohuiksi viipaleiksi. Lado viipaleet kerroksittain kulhoon hienonnetun tillin, sokerin ja suolan kanssa.
  2. Pane kulhon kanneksi sopivan kokoinen lautanen ja ravistele salaattia voimakkaasti, jotta se mehustuu. Kaada kurkkuviipaleille etikkaa maun mukaan.
  3. Anna maustua viileässä ennen tarjoilua. Hienonna vielä päälle runsaasti tilliä.

Kommentoi

Arvosana reseptille10