Joulusilakat
- Annosmäärä12–15 annosta
- Valmistusaikayli 60 min
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Marinoi silakat ja valmista niiden kaveriksi ranskankermakastike, joka saa värinsä punajuuresta.
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Ainekset
12–15 annosta
600 g | silakkafileitä tai |
Marinadi | |
---|---|
5 dl | vettä tai |
1 dl | etikkaa tai |
1 rkl | suolaa tai |
Kastike | |
3–4 kpl (150 g) | tai |
1/2 | punasipulia tai |
3 rkl | Pirkka kapriksia tai |
1 prk (150 g) | tai |
ripaus | suolaa tai |
ripaus | mustapippuria tai |
Pinnalle | |
1/2 | punasipulia hienonnettuna tai |
kapriksia tai |
Valmistus
yli 60 min
Sekoita marinadin ainekset. Irrota silakkafileistä nahkat. Upota fileet liemeen ja anna maustua jääkaapissa yön yli.
Kuutioi punajuuret. Hienonna puolet punasipulista ja jätä toinen puolikas koristelua varten. Sekoita kastikkeen ainekset.
Valuta silakkafileet hyvin siivilässä. Lisää kastikkeeseen hyvin valutetut fileet. Sekoita ainekset varovasti. Anna maustua jääkaapissa seuraavaan päivään.
Kaada punajuurisilakat tarjolle kulhoon. Koristele hienonnetulla punasipulilla ja kapriksilla.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- yli 60 min3,8(21 arviota)
- yli 60 min3,0(5 arviota)
- yli 60 min4,0(1 arvio)
- yli 60 min3,9(20 arviota)
- yli 60 min3,9(30 arviota)
- yli 60 min
- yli 60 min4,5(4 arviota)
- yli 60 min4,4(64 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,1 (10 arviota)