• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Mustikkasilli

Mustikkasilli
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 8 annosta
  • yli 60 min
  • 115 kcal / annos (60g)

Ainekset

8 annosta

Valmistus

yli 60 min
  1. Huuhdo silli kylmällä vedellä ja kuivaa talouspaperiin. Leikkaa sillifileet noin sentin levyisiksi viipaleiksi.
  2. Sekoita ranskankerman joukkoon jäiset mustikat. Hienonna halkaistu ja huuhdottu purjo pieneksi silpuksi. Sekoita purjo- ja tillisilppu ranskankermaseokseen. Mausta hunajalla, timjamilla ja mustapippurilla. Sekoita kastikkeeseen lopuksi silliviipaleet.
  3. Anna mustikkasillin tekeytyä jääkaapissa yön yli.
  4. Sekoita silliseos kevyesti ja siirrä tarjoilukulhoon. Ripottele pinnalle purjosilppua. Tarjoa kalapöydässä keitettyjen perunoiden ja ruisleivän kanssa.

Ravintosisältö perannos 60g100 g

  • 115 kcal481 kJ
  • Proteiinia4 g
  • Hiilihydraatteja4 g
  • Rasvaa9 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille