• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
Rukiinen piirakkapohjaTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Rukiinen piirakkapohja

Ruispiirakkapohja sopii hyvin esimerkiksi lohi- tai kinkkupiirakkaan. N. 0,05€/annos.

  • 8 annosta
  • 30 - 60 min
  • 412 kcal / 100 g

Ainekset

8 annosta

Pohja

Valmistus

30 - 60 min
  1. Sekoita keskenään jauhot, suola ja pehmeä rasva. Lisää vesi ja sekoita taikina tasaiseksi.
  2. Painele taikina voidellun piirakkavuoan (Ø 25 cm) pohjalle ja reunoille. Nosta vuoka jääkaappiin 15 minuutiksi. Pistele pohja haarukalla ja esipaista 200 asteessa uunin keskitasolla noin 10 minuuttia. Täytä haluamillasi täytteillä ja kypsennä piirakkaa vielä noin 30 minuuttia uunin alatasolla.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 10/2016. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö per 100 g

  • 412 kcal1 720 kJ
  • Proteiinia6,59 g
  • Hiilihydraatteja36,6 g
  • Rasvaa26,6 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 23 arvostelua