Ruusukaali pannulla
- Annosmäärä2 annosta
- Valmistusaikaalle 15 min
- Laktoositon
- Vegaaninen
- Kasvis (lakto-ovo)
- Maidoton
- Kananmunaton
Ruusukaali paistuu pannulla hetkessä! Mausta ruusukaalit aasialaisittain rapealla valkosipulilla chili-seesamiöljyssä ja tarjoa lisäkkeenä.
- Laktoositon
- Vegaaninen
- Kasvis (lakto-ovo)
- Maidoton
- Kananmunaton
Ainekset
2 annosta
Pannulla paistetut ruusukaalit | |
---|---|
1 rs (300 g) | Pirkka suomalaisia ruusukaaleja tai |
2 tl | rypsiöljyä tai |
n. 3/4 rkl | tai |
Ravintosisältö
Energia | 558 kJ / 133 kcal |
Rasva | 10,4 g |
josta tyydyttynyttä | 0,7 g |
Hiilihydraatit | 4,2 g |
josta sokereita | 3,8 g |
Proteiini | 3,2 g |
Suola | 0,3 g |
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
alle 15 min
Huuhdo ruusukaalit, leikkaa kannat pois ja poista tarvittaessa uloimmat lehdet. Leikkaa ruusukaalit puoliksi tai isoimmat neljään osaan.
Paahda ruusukaaleja käännellen öljyssä pannulla noin 10 minuuttia, kunnes ne ovat saaneet väriä ja pehmenneet hiukan. Rakenne saa jäädä hieman napakaksi. Sekoita lopuksi joukkoon valkosipuli chili-seesamiöljyssä. Älä paista enää, jotta valkosipuli ei pala.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Voisit pitää myös näistä
- alle 30 min3,9(143 arviota)
- 30 - 60 min3,9(51 arviota)
- alle 30 min4,1(51 arviota)
- alle 30 min4,3(61 arviota)
- 30 - 60 min3,6(20 arviota)
- alle 15 min3,9(24 arviota)
- alle 15 min4,3(86 arviota)
- alle 15 min3,9(153 arviota)
Arvostele resepti
ka. 2,7 (30 arviota)