• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
Hunaja-sriracharuusukaalitTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Hunaja-sriracharuusukaalit

Hunaja-sriracha ruusukaalit paahdetaan uunissa. Kokeile makeantulisia ruusukaaleja esimerkiksi pihvin lisäkkeenä. Noin 0,70€/annos.

  • 4 annosta
  • alle 30 min

Ainekset

4 annosta
    • 400gruusukaaleja
    • 1rkloliiviöljyä
    • 1rkllimetinmehua
    • 1rklPirkka juoksevaa hunajaa
    • n. 1/2rklsriracha-chilikastiketta
    • 1/4tlsuolaa
    • ripausmustapippuria

Valmistus

alle 30 min
  1. Leikkaa ruusukaaleista kannat pois. Irrota tarvittaessa uloimmat lehdet ja leikkaa ruusukaalit 2-4 osaan. Sekoita marinadin ainekset keskenään ja pyörittele ruusukaalien joukkoon.
  2. Paahda 200 asteessa 20-25 minuuttia. Tarjoa lisäkkeenä.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 9/2017. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kommentoi

Arvosana reseptille 6 arvostelua