Ruusukaalit uunissa
Paahda ruusukaalit uunissa ja tarjoa lisäkkeenä tai salaateissa. N. 1,10€/annos.
4 annostaalle 30 min31,5 kcal / annos (70g)
Ainekset
4 annosta
- 400gruusukaaleja
- ripaussuolaa
- ripausmustapippuria
Valmistus
alle 30 min- Leikkaa ruusukaaleista kannat pois. Irrota tarvittaessa uloimmat lehdet ja leikkaa ruusukaalit 2-4 osaan. Sekoita joukkoon balsamiviinietikka ja öljy. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Paahda 200 asteessa 20-25 minuuttia. Tarjoa lisäkkeenä.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 10/2016. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Pääraaka-aineet Sesongit Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per annos 70g100 g
- 31,5 kcal132 kJ
- Proteiinia 0,88 g
- Hiilihydraatteja1,25 g
- Rasvaa2,37 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi
Hyvä oli
Lakomka, onpa harmi, jos kaalit ovat melkein palaneet. Paistoajat ovat aina ohjeellisia, sillä uuneissa on eroja.
Aika on liian pitkä ! Kaalit melkein palanneet 20 minuutissa!