Ruusukaalipannu
Ruusukaalipannu valmistuu nopeasti ja maistuu sinihomejuuston ystäville.
- 4 annosta
- alle 30 min
- 105 kcal / annos (165g)
Ainekset
4 annosta
- 400gruusukaaleja
- 1-2(200 g)omenaa (esim. Royal Gala)
- 1/2pkt(à 200 g)Pirkka savusaunakinkkua
- 1rklK-Menu voi+kasviöljylevitettä tai voita
- 1/4tlsuolaa
- ripausmustapippuria
- 1/2dlvettä
- 1/2pkt(à 125 g)Pirkka sinihomejuustoa
Valmistus
alle 30 min- Huuhdo ruusukaalit. Poista kanta ja lohko kaalit neljään osaan. Kuutioi omena ja kinkku.
- Kuumenna rasva pannulla. Paista ruusukaaleja miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia. Lisää omena- ja kinkkukuutiot ja paista vielä pari minuuttia. Lisää mausteet ja vesi. Hauduta hetki, kunnes ruusukaalit ovat kypsiä.
- Murenna ruusukaalipannun pinnalle sinihomejuustoa. Tarjoa heti.
Kategoriat
Teemat Pääraaka-aineet Sesongit Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per annos 165g100 g
- 105 kcal444 kJ
- Proteiinia 8 g
- Hiilihydraatteja4 g
- Rasvaa6 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi
Voi kun hyvää😋 Ruusukaalit paloiksi pannulle, sekaan 1dl vettä ja hautumaan vähäksi aikaa. Creme Bonjour bleu-purkillinen joukkoon. Helppoa! Miksen ole aiemmin keksinyt tätä vähän rasvaisempaa😘 vaan aina keittänyt ruusukaalit (liian pehmeiksi) ja makua suolalla ja isolla voiklöntillä..