• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Ruusukaalipannu

Ruusukaalipannu valmistuu nopeasti ja maistuu sinihomejuuston ystäville.
Ruusukaalipannu
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 105 kcal / annos (165g)

Ainekset

4 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Huuhdo ruusukaalit. Poista kanta ja lohko kaalit neljään osaan. Kuutioi omena ja kinkku.
  2. Kuumenna rasva pannulla. Paista ruusukaaleja miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia. Lisää omena- ja kinkkukuutiot ja paista vielä pari minuuttia. Lisää mausteet ja vesi. Hauduta hetki, kunnes ruusukaalit ovat kypsiä.
  3. Murenna ruusukaalipannun pinnalle sinihomejuustoa. Tarjoa heti.

Ravintosisältö perannos 165g100 g

  • 105 kcal444 kJ
  • Proteiinia8 g
  • Hiilihydraatteja4 g
  • Rasvaa6 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille2