• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
Rypsiporsaan fileepihvit ja aurinkoinen couscousReseptin teki kumppani

Rypsiporsaan fileepihvit ja aurinkoinen couscous

  • 3 annosta
  • alle 30 min

Ainekset

3 annosta
    • 1pkt(3 kpl)rypsiporsaan fileepihvejä
    • öljyä paistamiseen

Aurinkoinen couscous

    • 3dlcouscous-suurimoita
    • 3dlvettä
    • 4rkloliiviöljyä
    • 1rklpunaviinietikkaa
    • 1tlsuolaa
    • 1 1/4tlmustapippuria
    • 1kplpunasipuli
    • 100gkuivattuja aprikooseja
    • 2rkltuoretta basilikaa hienonnettuna
    • 2rkltuoretta lehtipersiljaa hienonnettuna

Valmistus

alle 30 min
  1. Ota pihvit huoneenlämpöön 30 min. ennen paistamista.
  2. Kaada couscous-suurimot kuumuutta kestävään kulhoon (esim. teräskulho). Kiehauta vesi ja kaada se couscousin päälle. Laita kansi kulhon päälle ja anna hautua 5 min.
  3. Nosta kansi ja möyhi haarukalla couscous ilmavaksi. Lisää oliiviöljy, punaviinietikka, suola ja pippuri.
  4. Pilko aprikoosit ja punasipuli. Silppua vielä lopuksi yrtit. Sekoita kaikki ainekset hyvin keskenään ja tarkista vielä maku.
  5. Paista pihvit kuumalla pannulla noin 2 min. per puoli. Tarjoile mehukkaan couscousin kanssa.

Kommentoi

Arvosana reseptille 4 arvostelua