Rypsiporsaan fileepihvit ja aurinkoinen couscous
Rypsiporsaiden fileepihvien kanssa maistuu aurinkoinrn couscous. Tässä herkullisessa couscous lisäkkeessä maistuu myös aprikoosit.
3 annostaalle 30 min
Ainekset
3 annosta
- 1pkt(3 kpl)HK Rypsiporsaan fileepihvejä
- öljyä paistamiseen
Aurinkoinen couscous
- 3dlcouscous-suurimoita
- 3dlvettä
- 4rkloliiviöljyä
- 1rklpunaviinietikkaa
- 1tlsuolaa
- 1 1/4tlmustapippuria
- 1kplpunasipuli
- 100gkuivattuja aprikooseja
- 2rkltuoretta basilikaa hienonnettuna
- 2rkltuoretta lehtipersiljaa hienonnettuna
Valmistus
alle 30 min- Ota pihvit huoneenlämpöön 30 min. ennen paistamista.
- Kaada couscous-suurimot kuumuutta kestävään kulhoon (esim. teräskulho). Kiehauta vesi ja kaada se couscousin päälle. Laita kansi kulhon päälle ja anna hautua 5 min.
- Nosta kansi ja möyhi haarukalla couscous ilmavaksi. Lisää oliiviöljy, punaviinietikka, suola ja pippuri.
- Pilko aprikoosit ja punasipuli. Silppua vielä lopuksi yrtit. Sekoita kaikki ainekset hyvin keskenään ja tarkista vielä maku.
- Paista pihvit kuumalla pannulla noin 2 min. per puoli. Tarjoile mehukkaan couscousin kanssa.
Kategoriat
Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Kommentoi