• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Pippuri-timjamipossu

Tämä nopea pippuri-timjamipossu valmistuu alle puolessa tunnissa.
Pippuri-timjamipossu
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 3 annosta
  • alle 30 min
  • 257 kcal / annos (180g)

Ainekset

3 annosta
    • 1rs(360 g/3 kpl)HK rypsiporsaan fileepihvejä, maustamaton
    • 1-2rklöljyä
    • ripaussuolaa
    • 1sipuli
    • 2valkosipulinkynttä
    • 1rklvehnäjauhoja
    • 1tlk(2 dl)Pirkka ruokakermaa
    • 1dlvettä
    • 1/2tlsuolaa
    • tuoretta timjamia tai persiljaa

Lisäksi

Valmistus

alle 30 min
  1. Ruskista pihvit rasvassa. Mausta ne suolalla ja siirrä lautaselle.
  2. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota sipulit rasvassa. Ripottele pinnalle jauhot. Kaada joukkoon kerma ja vesi. Kuumenna sekoittaen, kunnes kastike on tasaista. Paloittele juusto kastikkeeseen. Mausta suolalla ja timjamilla.
  3. Siirrä pihvit takaisin pannulle ja hauduta kannen alla 10-15 minuuttia. Koristele tuoreella timjamilla. Tarjoa pippuri-timjamipossu pastan ja salaatin kanssa.

Ravintosisältö perannos 180g100 g

  • 257 kcal1 070 kJ
  • Proteiinia21,6 g
  • Hiilihydraatteja6,64 g
  • Rasvaa15,5 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille1