• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Salvia-ahvenia ja vuohenjuustosieniä

Paistettujen ahventen päälle levitetään salviatahnaa. Valmista lisäksi vuohenjuustosieniä reseptin mukaan.
Salvia-ahvenia ja vuohenjuustosieniä
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 3 annosta
  • 30 - 60 min
  • 332 kcal / annos (200g)

Ainekset

3 annosta

Paistamiseen

    • voi-öljyseosta

Täyte

Koristeeksi

    • 1/2sitruuna

Vuohenjuustosienet

Valmistus

30 - 60 min
  1. Sulata ahvenfileet pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Poista puhdistetuista sienistä jalat. Hienonna sienten jalat ja sipuli. Kuullota sipuleita ja hienonnettuja sieniä öljyssä. Mausta suolalla ja pippurilla. Levitä sienten lakit uunivuokaan ja täytä ne sieni-sipuliseoksella.
  3. Viipaloi vuohenjuusto ja nosta viipaleet sienten päälle. Halkaise kirsikkatomaatit ja nosta juustoviipaleiden päälle. Kypsennä 225 asteessa uunissa tai grillissä noin 10 minuuttia.
  4. Paista ahvenfileitä voi-öljyseoksessa paistin- tai muurinpohjapannulla molemmilta puolilta pari minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla.
  5. Nosta puolet kalafileistä tarjoiluvadille ja levitä niiden päälle salviatahnaa. Nosta loput kalafileet niiden päälle. Koristele ahvenet sitruunaviipaleilla.
  6. Tarjoa salvia-ahventen ja vuohenjuustosienten kanssa keitettyjä uusia perunoita ja raikasta salaattia.

Tiesitkö että...

Vinkki! Välimeren salviatahna sopii myös uusien perunoiden kanssa.

Kategoriat

  • Pääraaka-aineet

Ravintosisältö perannos 200g100 g

  • 332 kcal1 380 kJ
  • Proteiinia24 g
  • Hiilihydraatteja6 g
  • Rasvaa23 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille