Paistetut ahvenet ja pinaatti-tomaattiwokki
Paistetut ahvenet ja pinaatti-tomaattiwokki syntyy ahvenen pakastefileistä yhdistettynä pinaatista ja tomaatista syntyvään wokkiin. Tarjoa keitettyjen perunan kera.
3 annostaalle 30 min97,1 kcal / 100 g
Ainekset
3 annosta
- 1ps(300 g)Pirkka ahvenfileitä (pakaste)
- voita + öljyä
- ripaussuolaa
- ripausmustapippuria
Pinaatti-tomaattivokki
- 1/2dlpinjansiemeniä
- 1isosipuli
- 150gtuoretta pinaattia
- 4(300 g)tomaattia
- 1/2tlk(365 g/200 g)Pirkka salaattijuustokuutioita suolavedessä
- 1rklöljyä
- 1rkllimetin- tai sitruunanmehua
- ripaussuolaa
- ripausmustapippuria
- ripaussokeria
Valmistus
alle 30 min- Sulata ahvenet pakkauksen ohjeen mukaan.
- Paahda pinjansiemenet kuivalla pannulla. Siirrä ne syrjään.
- Suikaloi sipuli. Huuhdo pinaatti ja hienonna sitä hieman. Kuutioi tomaatit. Valuta salaattijuustokuutiot.
- Kuullota sipuleita öljyssä. Lisää joukkoon pinaatti ja vokkaa muutama minuutti. Lisää tomaatit ja mausta limetillä, suolalla, pippurilla ja sokerilla. Ripottele päälle salaattijuustokuutiot ja pinjansiemenet.
- Paista ahvenfileitä pari minuuttia voi-öljyseoksessa kummaltakin puolelta. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoa lisäksi uusia perunoita.
Kategoriat
Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per 100 g
- 97,1 kcal406 kJ
- Proteiinia 8,3 g
- Hiilihydraatteja1,88 g
- Rasvaa6,08 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi