• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Paistetut ahvenet ja pinaatti-tomaattiwokki

Paistetut ahvenet ja pinaatti-tomaattiwokki
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 3 annosta
  • alle 30 min
  • 97,1 kcal / 100 g

Ainekset

3 annosta

Pinaatti-tomaattivokki

    • 1/2dlpinjansiemeniä
    • 1isosipuli
    • 150gtuoretta pinaattia
    • 4(300 g)tomaattia
    • 1rklöljyä
    • 1rkllimetin- tai sitruunanmehua
    • ripaussuolaa
    • ripausmustapippuria
    • ripaussokeria

Valmistus

alle 30 min
  1. Sulata ahvenet pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Paahda pinjansiemenet kuivalla pannulla. Siirrä ne syrjään.
  3. Suikaloi sipuli. Huuhdo pinaatti ja hienonna sitä hieman. Kuutioi tomaatit. Valuta salaattijuustokuutiot.
  4. Kuullota sipuleita öljyssä. Lisää joukkoon pinaatti ja vokkaa muutama minuutti. Lisää tomaatit ja mausta limetillä, suolalla, pippurilla ja sokerilla. Ripottele päälle salaattijuustokuutiot ja pinjansiemenet.
  5. Paista ahvenfileitä pari minuuttia voi-öljyseoksessa kummaltakin puolelta. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoa lisäksi uusia perunoita.

Kategoriat

  • Pääraaka-aineet

Ravintosisältö per 100 g

  • 97,1 kcal406 kJ
  • Proteiinia8,3 g
  • Hiilihydraatteja1,88 g
  • Rasvaa6,08 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille