• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Broileria ja salviakasviksia

Broilerinfileepihvit saavat herkullisen lisäkkeen salvialla maustetuista kasviksista.
Broileria ja salviakasviksia
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 5 annosta
  • 30 - 60 min
  • 67,9 kcal / 100 g

Ainekset

5 annosta
    • 1pkt(600 g)hunajamarinoituja broilerinfileepihvejä

Salviakasvikset

Koristeeksi

    • tuoretta basilikaa

Valmistus

30 - 60 min
  1. Ota broilerinfileepihvit huoneenlämpöön noin 1/2 tuntia ennen kypsennystä. Paista pihvit pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Kuori ja paloittele porkkanat lanteiksi. Kuori ja lohko sipulit. Kuullota porkkanoita ja sipuleita hetki kuumassa pannussa öljyssä. Kiehauta kattilassa vesi ja siirrä kasvikset kattilaan. Keitä kannen alla noin 5 minuuttia.
  3. Kuori ja lohko omenat ja siirrä ne kattilaan. Lisää halkaistut kirsikkatomaatit. Mausta suolalla. Keitä pari minuuttia. Sekoita joukkoon salviatahna. Ripottele pinnalle reilusti silputtua basilikaa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 67,9 kcal284 kJ
  • Proteiinia5,98 g
  • Hiilihydraatteja4,12 g
  • Rasvaa3,04 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille