• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Parsakaali-ahvenvuoka

Parsakaali-ahvenvuoka
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4-5 annosta
  • 30 - 60 min
  • 335 kcal / annos (270g)

Ainekset

4-5 annosta

Pinnalle

    • 1/2dlruohosipulia hienonnettuna

Valmistus

30 - 60 min
  1. Irrota parsakaalin kukinnot ja leikkaa varsi viipaleiksi. Keitä parsakaalin kukintoja ja varsipaloja kevyesti suolatussa vedessä noin 3 minuuttia. Valuta parsakaalit.
  2. Levitä sulatetut tai tuoreet ahvenfileet työlaudalle. Voit poistaa ahvenfileistä ruodot leikkaamalla pois ohuet kiilamaiset palat selkäruodon suuntaisesti. Mausta fileet sitruunanmehulla, suolalla ja mustapippurilla. Ripottele fileille runsaasti ruohosipulia. Kääri fileet rullalle ja nosta rullat uunivuokaan.
  3. Asettele parsakaalin kukinnot ja varsiviipaleet uunivuokaan ahvenrullien lomaan. Kaada vuokaan ruokakerma. Ripottele pinnalle sinihomejuustomurua ja (puolitettuja) cashewpähkinöitä.
  4. Kypsennä 200 asteessa uunin keskitasolla noin 20 minuuttia. Ripottele pinnalle ruohosipulia. Tarjoa perunoiden ja salaatin kanssa.

Ravintosisältö perannos 270g100 g

  • 335 kcal1 400 kJ
  • Proteiinia36 g
  • Hiilihydraatteja5 g
  • Rasvaa19 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille2