• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Salvia-broilerisalaatti

Broilerisalaattissa maistuu muun muassa salvia, meloni ja siemenet. Ruoka valmistuu alle puolessa tunnissa!
Salvia-broilerisalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 8 annosta
  • alle 30 min
  • 62,3 kcal / 100 g

Ainekset

8 annosta
    • 1rs(n. 600 g)Kariniemen kananpojan sisäfileitä (sis. suolaa 1%)
    • 1rklöljyä
    • 1/2(500 g)cantaloupe- tai vesimelonia
    • 1rs(250 g)Pirkka miniluumutomaatteja
    • 1(200 g)kurkku
    • 1ruukkujääsalaattia
    • 1ruukkutammenlehtisalaattia
    • valkoista balsamiviinietikkaa
    • ekstra neitsytoliiviöljyä
    • mustapippuria

Valmistus

alle 30 min
  1. Leikkaa fileet puoliksi. Paista broilerit muutamassa erässä öljyssä kypsiksi. Mausta salviatahnalla.
  2. Kuutioi meloni, puolita miniluumutomaatit, leikkaa kurkku pitkittäin puoliksi ja viipaloi puolikkaat. Revi salaatit vadille.
  3. Kokoa salaattiainekset kerroksittain vadille. Ripottele päälle siemensekoitusta. Pirskottele salaatin päälle balsamiviinietikkaa ja öljyä. Mausta pippurilla. Tarjoa salvia-broilerisalaatti tuoreen leivän kanssa.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 62,3 kcal261 kJ
  • Proteiinia4,52 g
  • Hiilihydraatteja5,73 g
  • Rasvaa2,18 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 4 arvostelua