Venäläinen kaali-makkarakeitto
- Annosmäärä7–8 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
- Kananmunaton
Venäläinen kaali-makkarakeitto maistuu niin arkena kuin viikonloppuna.
- Kananmunaton
Ainekset
7–8 annosta
- 1 1/2 l vettä
- 2 Knorr Fond "du Chef" kasvisannosfondia
- 1–2 laakerinlehteä
- 1/2 (n. 700 g) Pirkka valkokaalia
- 4 (400 g) porkkanaa
- 1–2 (150 g) sipulia
- 1 rs (200 g) Pirkka herkkusieniä
- 1 pkt (580 g) lenkkimakkaraa
- 1 rkl öljyä
- 1 tlk (330 g) Pirkka cocktailkurkkuja
- 2 tl meiramia
- 1/2 tl mustapippuria
- persiljaa hienonnettuna
Lisäksi
- 1 tlk (150 g) crème fraîchea (ranskankerma)
Ravintosisältö
- Energia249 kJ / 59 kcal
- Rasva3,8 g
- josta tyydyttynyttä1,6 g
- Hiilihydraatit3,2 g
- josta sokereita2,1 g
- Proteiini2 g
- Suola0,8 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
30 - 60 min
- Kiehauta vesi, lisää fondit ja laakerinlehti. Suikaloi kaali, kuoritut porkkanat ja sipulit. Lisää ne kattilaan ja keitä noin 15 minuuttia. Puhdista sienet ja viipaloi ne. Kuori ja paloittele makkarat.
- Paista sienet öljyssä ja ruskista makkarat. Lisää ne kattilaan. Anna kiehua pari minuuttia. Lisää halkaistut ja paloitellut kurkut.
- Mausta keitto meiramilla ja mustapippurilla. Ripottele pinnalle persiljaa. Tarjoa ranskankerman kanssa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Plussa-etu −20 %Plussa-kortillaEtuhinta 3,00/2 kpl7,50/kgIlman Plussa-korttia 1,89/kpl (9,45/kg)
- Pysyvästi edullinen
Voisit pitää myös näistä
- alle 30 min4,3(26 arviota)
- alle 30 min3,7(19 arviota)
- 30 - 60 min4,2(37 arviota)
- 30 - 60 min3,7(58 arviota)
- 30 - 60 min3,7(14 arviota)
- 30 - 60 min3,8(13 arviota)
- alle 30 min3,8(103 arviota)
- yli 60 min5,0(1 arvio)
Arvostele resepti
ka. 3,8 (8 arviota)