Hyppää sisältöön
Venäläinen kaali-makkarakeittoTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Venäläinen kaali-makkarakeitto

  • Annosmäärä7–8 annosta
  • Valmistusaika30 - 60 min
  • Kananmunaton
Venäläinen kaali-makkarakeitto maistuu niin arkena kuin viikonloppuna.
  • Kananmunaton

Ainekset

7–8 annosta
  • 1 1/2 l vettä
  • 2 Knorr Fond "du Chef" kasvisannosfondia
  • 1–2 laakerinlehteä
  • 1/2 (n. 700 g) Pirkka valkokaalia
  • 4 (400 g) porkkanaa
  • 1–2 (150 g) sipulia
  • 1 rs (200 g) Pirkka herkkusieniä
  • 1 pkt (580 g) lenkkimakkaraa
  • 1 rkl öljyä
  • 1 tlk (330 g) Pirkka cocktailkurkkuja
  • 2 tl meiramia
  • 1/2 tl mustapippuria
  • persiljaa hienonnettuna

Lisäksi

  • 1 tlk (150 g) crème fraîchea (ranskankerma)

Ravintosisältö

  • Energia
    249 kJ / 59 kcal
  • Rasva
    3,8 g
  • josta tyydyttynyttä
    1,6 g
  • Hiilihydraatit
    3,2 g
  • josta sokereita
    2,1 g
  • Proteiini
    2 g
  • Suola
    0,8 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kiehauta vesi, lisää fondit ja laakerinlehti. Suikaloi kaali, kuoritut porkkanat ja sipulit. Lisää ne kattilaan ja keitä noin 15 minuuttia. Puhdista sienet ja viipaloi ne. Kuori ja paloittele makkarat.
  2. Paista sienet öljyssä ja ruskista makkarat. Lisää ne kattilaan. Anna kiehua pari minuuttia. Lisää halkaistut ja paloitellut kurkut.
  3. Mausta keitto meiramilla ja mustapippurilla. Ripottele pinnalle persiljaa. Tarjoa ranskankerman kanssa.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 3,8 (8 arviota)