• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Venäläinen kaali-makkarakeitto

Venäläinen kaali-makkarakeitto
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 7-8 annosta
  • 30 - 60 min
  • 74,4 kcal / 100 g

Ainekset

7-8 annosta
    • 1 1/2lvettä
    • 2Knorr Fond "du Chef" kasvisannosfondia
    • 1-2laakerinlehteä
    • 1/2(n. 700 g)Pirkka valkokaalia
    • 4(400 g)porkkanaa
    • 1-2(150 g)sipulia
    • 1rs(200 g)Pirkka herkkusieniä
    • 1pkt(580 g)lenkkimakkaraa
    • 1rklöljyä
    • 1tlk(330 g)Pirkka cocktailkurkkuja
    • 2tlmeiramia
    • 1/2tlmustapippuria
    • persiljaa hienonnettuna

Lisäksi

    • 1tlk(150 g)crème fraîchea (ranskankerma)

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kiehauta vesi, lisää fondit ja laakerinlehti. Suikaloi kaali, kuoritut porkkanat ja sipulit. Lisää ne kattilaan ja keitä noin 15 minuuttia. Puhdista sienet ja viipaloi ne. Kuori ja paloittele makkarat.
  2. Paista sienet öljyssä ja ruskista makkarat. Lisää ne kattilaan. Anna kiehua pari minuuttia. Lisää halkaistut ja paloitellut kurkut.
  3. Mausta keitto meiramilla ja mustapippurilla. Ripottele pinnalle persiljaa. Tarjoa ranskankerman kanssa.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 74,4 kcal311 kJ
  • Proteiinia2,52 g
  • Hiilihydraatteja3,15 g
  • Rasvaa5,54 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille