Sillilasi
- Annosmäärä6 annosta
- Valmistusaikaalle 30 min
- Laktoositon
- Gluteeniton
Herkullinen alkupala juhannuspöytään valmistuu sillistä, kananmunasta, perunasta ja raikkaasta kermaviilikastikkeesta. Lasiin koottu annos on varma hitti!
- Laktoositon
- Gluteeniton
Ainekset
6 annosta
1 prk (550 g/250 g) | tai |
3 | kananmunaa tai |
300 g | keitettyjä, pieniä, uusia perunoita tai |
1 prk (200 g) | tai |
1 (70 g) | pieni punasipuli hienonnettuna tai |
2 tl | sitruunanmehua tai |
1 tl | sitruunankuorta raastettuna tai |
1/4 tl | tai |
1/2 ruukkua | Pirkka tilliä hienonnettuna tai |
60 g | kirjolohenmätiä tai |
1/4 tl | tai |
Ravintosisältö
Energia | 498 kJ / 119 kcal |
Rasva | 5,8 g |
josta tyydyttynyttä | 2,1 g |
Hiilihydraatit | 9,5 g |
josta sokereita | 4,5 g |
Proteiini | 6,4 g |
Suola | 0,8 g |
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
alle 30 min
Nosta silliviipaleet talouspaperin päälle lautaselle valumaan. Leikkaa silliviipaleet kuutioiksi.
Keitä kananmunia 8 minuuttia. Jäähdytä, kuori ja kuutioi munat. Kuutioi keitetyt perunat.
Sekoita puolet punasipulista kermaviilin joukkoon. Mausta sitruunanmehulla ja -kuorella sekä suolalla.
Kokoa annokset: asettele perunoita, silliä, kananmunaa, kermaviilikastiketta, punasipulia ja tilliä laseihin. Tee kaksi kerrosta. Viimeistele kirjolohenmädillä ja mustapippurilla.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta